Annonce
Lemvig

To kæmpe sommerhuse på vej: - De pisser på os for nu at sige det lige ud

Ane Margrethe Bjerre og Kurt Svennevig Christensen fra Ferring Borgerforening til møde med teknisk udvalg. Det har ikke ændret noget i planerne. Arkivfoto: Benny Gade
Borgerforening fortørnet over, at flertallet i byrådet blæser på de lokales mening omkring store sommerhuse
Annonce

- Der skal ske noget mere i Ferring, sagde den radikale Gitte Winther Jeppesen i byrådet. Hun kan lade noget mere ske hjemme, hvor hun bor i Dybe. Vi i Ferring ønsker ikke det her projekt.

Formanden for borgerforeningen i Ferring, Kurt Svennevig Christensen, er vred over, at et flertal i byrådet nu vil fremme en lokalplan for byggeriet af to kæmpe sommerhuse på arealet ved siden af Bovbjerg Camping.

- De pisser på os for nu at sige det lige ud. Vi har været til møde med udvalget, og vi er kommet med svar i forhøringen. Og vi har fortalt, vi ikke ønsker det her. Naboerne ønsker det ikke. Der er så ikke ændret meget i oplægget, og så vil man på trods af de lokales holdning alligevel gennemføre projektet. Hvad er det for noget, spørger Kurt Svennevig Christensen.

Han påpeger, at man ikke er mod enhver udvikling i byen.


Naboerne ønsker det ikke. Der er så ikke ændret meget i oplægget, og så vil man på trods af de lokales holdning alligevel gennemføre projektet.

Kurt Svennevig Christensen, Ferring Borgerforening


- Kom man med et projekt om et hotel på området, så ville vi tale om det. Men sådanne sommerhuse giver en trafik og en støj, som vi ikke ønsker. Andre kommuner placerer sådanne store sommerhuse i specielle områder. Men ikke Lemvig. Man skal da ikke tro, at lejerne vil tilføre Ferring noget. De har al mad og drikke med hjemmefra, så det giver ikke yderligere  aktivitet i Ferring, siger Kurt Svennevig Christensen, der lover, de lokale vil gøre alt for at forhindre, at lokalplanen bliver vedtaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Annonce