Annonce
Kultur

Vi elsker 90'erne afslører navne: - Det er det tredje mest ønskede navn

Det finske band Bomfunk MC's storhedstid var fra 1999 til 2005. Her ses gruppen optræde på den hedengangen festival Midtfyns Festival i år 2000. Arkivfoto: Thomas Sjørup
Et par tunge drenge og et par boy bands slutter sig til det program, som i år kommer til Holstebro.
Annonce

Holstebro: Youtubes video-tæller viser 176 millioner visninger, selvom nummeret er fra 1999 - og selvom Youtube først opstod i 2005.

Bomfunk MC's "Freestyler" er stadig et efterspurgt hit. Blandt Youtube-brugere - og blandt publikum til Vi elsker 90'erne.

- Det er det tredjemest efterspurgte navn, når vi har spurgt de besøgende om, hvem de helst vil se til Vi elsker 90'erne, siger arrangør af festivalen i Holstebro, Jan Nonboe.

Mandag formiddag afslørede festivalen desuden, at Haddaway samt boy bandsene A1 og 5ive indgår på plakaten den 29. august.

Haddaway, der især er kendt for "What Is Love" fra 1993, har tidligere gæstet Vi elsker 90'erne.

Den landsdækkende festival har undertitlen "og det bedste fra 00'erne", og her indfinder det britisk-norske band A1 sig. Gruppen brød godt nok igennem i 1999, men succesen varede i de følgende år, der i Storbritannien blandt andet bød på to hits, som havnede på førstepladsen over de mest solgte singler.

Britiske 5ive opløste derimod sig selv i 2001 efter blot fire år sammen. De nåede at sælge ti millioner plader på verdensplan. Siden er gruppen imidlertid genforenet, og det kommer Holstebro altså til at bevidne senere i år.

De øvrige navne

Følgende navne er allerede afsløret til årets Vi elsker 90'erne:

- Maxi Jazz (Faithless)

- Antiloop

- Coolio

- Cascada

- Boyzlife

- Captain Hollywood Project

- 2 Unlimited

- DJ SASH!

- Robin S

- Brooklyn Bounce

- Darren Bailie of the Guru Josh Project

- East 17

Annonce

Bomfunk MC's

Annonce

A1 - Everytime

Annonce

Five - Everybody Get Up

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Det er så typisk vestjysk...

Lemvig

De unge rykkede ind på kostskolen

Annonce