Annonce
Lemvig

- Vi glæder os til de nye lokaler

Jens-Henrik og Bettina er i fuld gang med at sætte varer på hylderne i den nye Kop & Kande i Lemvig. Foto: A.P. Christensen
Kop & Kande åbner i den tidligere Nordea på Vestergade, og lige nu er der stor travlhed med at få alt klar til tirsdag den 1. oktober
Annonce

LEMVIG: Det er et større puslespil at flytte en forretning fra et lokale til et andet - og puslespillet bliver ikke mindre af, at tidsfristen er helt fast: Tirsdag den 1. oktober kl. 8 slår Kop & Kande dørene op i de nye lokaler i den tidligere Nordea på Vestergade i Lemvig.

- Vi skal nok nå at få alle brikker på plads, men det har været en mere omfattende proces, end vi på forhånd havde regnet med, siger indehaverne Bettina Dreier Larsen og Jens-Henrik Hansen.

Parret åbnede Kop & Kande på Konsul Andersensgade for 18 år siden, men i de senere år har de arbejdet med tanken om at flytte til en mere synlig placering og samtidig til større lokaler.

- Muligheden opstod i efteråret 2016, da vi købte Nordea-bygningen i Vestergade i samarbejde med tømrermester Rosenberg Madsen. Siden har vi delt bygningen op, så vi ejer stue-etagen, hvor Nordea tidligere havde lokaler. Vi får et større butikslokale - cirka 100 kvm meter større end tidligere - og samtidig er der højere til loftet og mere lyst, så sammen med den attraktive beliggenhed tæt på havnen og på gågaden glæder vi os meget til at give kunderne en endnu bedre oplevelse i forretningen, siger Jens-Henrik Hansen.

Grundtanken i den nye Kop & Kande er, at varesortimentet skal være det samme som hidtil, men der bliver bare bedre plads til at præsentere de forskellige produkter på hylderne.

- Kop & Kande er en frivillig kæde med omkring 100 butikker på landsplan. Vi ejer selv butikkerne og kan frit vælge vort sortiment. Det betyder helt konkret, at vi kan tilpasse vort sortiment til kundekredsen i Lemvig, forklarer Bettina Dreier Larsen.

Jens-Henrik Hansen er i øvrigt bestyrelsesformand i den landsdækkende kæde.

- Vi ændrede organsationen for en halv snes år siden, så den er meget flad med kort afstand til beslutningstagerne, siger han.

I forbindelse med flytningen til de nye lokaler har Bettina og Jens-Henrik ansat to piger på deltid, men ellers er personalet, som det plejer at være.

- Tidspunktet for åbningen er godt timet i forhold til for eksempel jule-varerne, men det er nu helt tilfældigt, at det lige kom til at passe, siger Jens-Henrik Hansen.

På åbningsdagen kan man handle i den nye Kop & Kande fra kl. 8 til kl. 20 - og efter en uges tid bliver der et outlet-salg med udgåede varer i lokalerne på Konsul Andersensgade.

Annonce
Annonce
Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Frivillig Fredag er aflyst

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Lemvig

Fandt hash hos 67-årig mand

Annonce