Annonce
Lemvig

- Vi har planer om et legeland

Kurt Hartmann Nielsen, Lemvig Idræts- og Kulturcenter: Et legeland har været i vore planer længe. Arkivfoto: Karsten L. Sørensen
Lemvig Idræts- og Kulturcenter vil gerne erstatte traditionelle aktiviteter i tilbagegang med nye tilbud
Annonce

Lemvig: - Sådan et legeland for børn har vi i planerne. Det har vi haft længe. Det er faktisk noget, vi forventer at gennemføre inden for de næste år.

Halinspektør Kurt Hartmann Nielsen fra Lemvig Idræts- og Kulturcenter var hurtig til at reagere, da han her i bladet kunne læse, at håndboldprofilen Rasmus Porup efterlyser kræfter, der vil være med til at etablere et indendørs legeland for børn i Lemvig. Det elendige sommervejr har betydet, at børnene har manglet et sted at tumle sig.

- Vi er gået lidt stille med planerne, men det er faktisk en del af de planer, vi har lagt i forbindelse med, at centret nu skal igennem en renovering. Det er planer, man kender til på rådhuset. Men det skal selvfølgelig finansieres på en eller anden måde, så det er ikke på plads endnu, siger halinspektøren.

Annonce

Andre aktiviteter

Lemvig Idræts- og Kulturcenter skal finde andre aktiviteter end mange af de traditionelle, som ikke længere har så stor søgning. Og de nuværende bygninger vil egne sig fint til et legeland med god plads til aktiviteterne.


Vi er gået lidt stille med planerne, men det er faktisk en del af de planer, vi har lagt i forbindelse med, at centret nu skal igennem en renovering.

Kurt Hartmann Nielsen, halinspektør, Lemvig Idræts- og Kulturcenter


- Der efterlyses individuelle tilbud, som man kan benytte efter behov, og her har vi tænkt, at et indendørs legeland vil være et af de tilbud, vi skal satse på i fremtiden, siger Kurt Hartmann Nielsen, der mener, det er en god idé, hvis alle interesserede nu samler kræfterne for at få det etableret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

KIMO: Find nu pengene til høfde 42

Lemvig

Jesper Andersen sælger Danbolig

Annonce