Lemvig

Vi skal fortsætte i den rigtige retning

Flere og flerestørre og mindre events og arrangementer er kommet til Lemvig i løbet af de seneste tre år. Arkivfoto

Handelsstandsforeningerne i Lemvig og Thyborøn har haft stor gavn af event- og handelschef Michael Vendelbos indsats i de forløbne tre år - og den udvikling skal fortsætte

LEMVIG/THYBORØN: Der blev lige drukket en ekstra kop kaffe i flere butikker i Thyborøn og Lemvig, da nyheden om Michael Vendelbo's jobskifte blev kendt.

- Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Michael i de forløbne tre år, og vi skal da videre i den samme retning fremover, var den umiddelbare kommentar fra Casper Øgendahl fra Mr. LP i Thyborøn, der er talsmand for Thyborøn Handel.

- Det siger næsten sig selv, at når et tre-årigt projekt bliver efterfulgt af en varig ansættelse i Lemvig Kommune, så er vi på det rette spor. Det er min opfattelse, at detailhandelen i Thyborøn har haft stor glæde af det høje aktivitetsniveau, der er bygget op, siger Casper Øgendahl.

Han har ønsket Michael Vendelbo tillykke med det nye job i Thisted.

- Det eneste rigtige er nu at finde den rette afløser for Michael Vendelbo, så vi fortsat kan have et aktivitetsniveau, der kan tiltrække kunder til vores butikker. Hvis man oplever en spændende by med mange aktiviteter, så får man også lyst til at komme og handle i de fysiske butikker, hvis vi naturligvis har de rette varer på hylderne og kan yde en faglig og personlig service, pointerer Casper Øgendahl.

Også i Lemvig Handel var Michael Vendelbo's opsigelse uventet og en overraskelse.

- Det er da træls, for vi havde et rigtig godt samarbejde med Michael. Og hans fratrædelse efterlader os på et sted, hvor vi også var for tre år siden. Vi har dog denne gang nogle værdifulde erfaringer, som vi kan tage med os fremadrettet, siger formand for Lemvig Handel, Palle Johansen, der også sidder med i styregruppen bag event- og handelschefens ansættelse og virke.

Han lægger ikke skjul på, at de mange arrangementer og aktiviteter i de forløbne år har været til gavn for handelslivet og dermed butikkerne i Lemvig.

- Det er selvfølgelig også sådan, at når man som Michael har succes, hvad alt i evalueringsrapporten også viser, så bliver man en eftertragtet person, så han er blevet tilbudt et godt job, som han har takket ja til. Det er vilkårene, siger formanden, der om den kommende tid er fortrøstningsfuld på handelstandens vegne.

- Vi er i år på forkant med både årets første aktiviteter og medieaftalen om markedsføringen. Vort første store arrangement er en out-let-uge i butikkerne i hele uge syv, og den er på plads. Så håber vi, at en ny event- og handelschef er på banen til de efterfølgende arrangementer.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Vil danne korps af frivillige: Skal styre trafikken i stedet for hjemmeværnet

Lemvig

Landmand mødt af kritik: Kunne have gjort mere for at mindske lugten

Holstebro

Ulvepar har fået hvalpe: Nu advarer forskere mod ulveturisme

Lemvig For abonnenter

Hjemmeværnet melder pas: Vil ikke assistere ved motionsløb

Lemvig For abonnenter

Man bliver nølende over for at anbefale andre at bosætte sig her

Lemvig For abonnenter

Miljøtilladelse til smågrise-producent skal diskuteres i byrådet: Naboer vil have sagen i ny høring

Lemvig

Siden finanskrisen: Lemvig i top tre over økonomisk vækst

Lemvig

Vindbranche: Fiskeri og olie blokerer for Nordsøen som grønt kraftværk

Annonce