Annonce
Lemvig

Vi skal have noget musik alle kender

Frivillige er i gang med de sidste forberedelser, inden Lidenlund Søfestival løber af stablen i weekenden. Foto: Jesper Lundsgaard
Arrangører frygter ikke, at festival vil drukne i regn på trods af dystre vejrudsigter

Lemvig: Banneret i nettet ved boldbanen ved Lemvig Sø forkynder, at der tredje lørdag i august er Lidenlund Søfestival.

Sådan er det også i år, hvor Johnny Madsen og Poul Krebs er blandt hovednavnene på festivalen.

Christian Kaalund og resten af arrangørerne fra Lidenlund Boldklub kan glæde sig over, at alle billetter er solgt i forsalg. Dermed er der kun et begrænset antal billetter, der kan købes i døren på lørdag, når festivalpladsen åbner.

Det er første gang i flere år, vi har kunnet melde udsolgt i forsalg. Det er ikke fordi, vi har begyndt billetsalget tidligere end andre år, men jeg tror, det har noget at gøre med navnene, selv om vores gæster ofte siger, at musikken ikke har den store betydning, siger Christian Kaalund.

- Vi har bevidst valgt at finde nogle navne, der har et stort bagkatalog, og det gav vi i arrangørgruppen hinanden håndslag på sidste år. Det er sjovere at høre en koncert, hvor der er musik, man kan synge med på det hele i stedet for at have en kunstner, der har tre kendte sange og man står og venter i en time på at høre de to numre, man kender, siger han.

Festivalen har gennem hele sin levetid pralet med at have en tørvejrs-garanti. Det skyldes at musikken spiller i et stort telt, der er sat op på boldbanen. Men der kan stadig falde regn uden for teltet, og flere vejrudsigter peger da også på, at festival-lørdagen kan blive ramt af regn.

Christian Kaalund er dog ikke nervøs for, at festivalen ender med en mudderpøl, som det var tilfældet for to år siden.

- Lige nu taler vi ikke om vejrudsigten, for det er det eneste ved festivalen, vi ikke har styr over. Men vejrudsigterne kan stadig nå at ændre sig, og det er først hvis de stadig melder om regn fredag aften, at jeg vil begynde at tænke på det, siger han.

- Men hvis det regner, kan vi nok ikke helt undgå, at det bliver noget sjappet, hvis man skal på toilettet. Banen har dog taget al den vand, der er kommet indtil nu i denne sommer, så det bliver ikke så blødt som det var for to år siden, siger Christian Kaalund.

Allerede fredag bliver Søfestivalen tyvstartet. Her er det de yngste borgere fra dagpleje, daginstitutioner og børnehaver, der bliver underholdt af blandt andre Tante Andante i festivalteltet.

Annonce
Teltet er rejst på fodboldbanen ved Lemvig Sø, og der er garanti for tørvejr under koncerterne til Lidenlund Søfestival. Foto: Jesper Lundsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Stormturister i vinterferien

Annonce