Navne

- Vi skal turde puffe til det, der er svært i vores hverdag

Inger Kleinstrup er ansat som pædagogisk leder på Holstebro Friskole. Hun får det pædagogiske ledelsesansvar for de 3- 9-årige børn i børnehaven Klods Hans, fritidsordningen og indskolingen, men skal med sin solide socialpædagogiske uddannelse og erfaring også hjælpe skolens ældre elever. Foto: Johan Gadegaard

Holstebro Friskoles nye pædagogiske leder har stor viden om og erfaring med børn med særlige behov.

Nørre Nissum: Holstebro Friskole har ansat Inger Kleinstrup fra Nørre Nissum i en nyoprettet stilling som pædagogisk leder.

Her får hun det pædagogiske ledelsesansvar for de tre til ni-årige børn i børnehaven Klods Hans, fritidsordningen og indskolingen. Derudover skal Inger Kleinstrup bistå viceskolelederen med det socialpædagogiske arbejde, også på mellemtrinet og i udskolingen.

Inger Kleinstrup er læreruddannet fra seminariet i Nørre Nissum og kommer fra en stilling på specialefterskolen Fenskær, hvor hun arbejdet i 26 år og været rigtig glad for at være.

Men friskolens stillingsopslag kunne den 53-årige lærer, der har videreuddannet sig og taget både en pædagogisk diplomuddannelse i psykologi og en AKT/KRAP-vejleder-uddannelse, ikke bare bladre forbi.

- Det, friskolen beskrev om sine pædagogiske målsætninger, fællesskaber og værdigrundlag, lød rigtigt spændende. Her ville jeg kunne trives både professionelt og personligt og samtidig få mulighed for at sætte alle de kompetencer i spil, jeg har efteruddannet mig til, siger Inger Kleinstrup, der på friskolen også vil kunne videreudvikle sin store interesse for musik, teater og musical.

Fenskær Efterskole er en prøvefri praktisk-musisk efterskole og ligger på den måde tæt op ad Holstebro Friskolens undervisningssyn.

- Uanset om vi taler om børn/elever eller voksne, handler hverdagen om, at vi finder hinandens potentiale, og ud fra dette også tør puffe til og udfordre det, der kan være svært i vores hverdag. Det kommer så til blandt andet at handle om empati, validering, anerkendelse og relationsindsigt. Det får alle til at vokse, siger Inger Kleinstrup, der havde første arbejdsdag torsdag.

Inger Kleinstrup bor i Nørre Nissum sammen med sin mand. Parret har to børn, en datter på 19 år, der går i 3.g, og en søn, der netop er færdiguddannet som maskinmester.

Uanset om vi taler om børn/elever eller voksne, handler hverdagen om, at vi finder hinandens potentiale, og ud fra dette også tør puffe til og udfordre det, der kan være svært i vores hverdag.

Inger Kleinstrup, pædagogisk leder på Holstebro Friskole.
0/0
Annonce
Portræt

At arbejde med kultur i Brasilien er nærmest som at være med i en modstandsbevægelse

Navne

Danselærer: Jeg er så sindssygt stolt af dem

Portræt For abonnenter

Kristian Skannerups gode idé har sparet jorden for 2,5 millioner ton co2

Navne

Tidligere Struer-borger fylder rundt

Portræt For abonnenter

Direktøren, der vendte tilbage til Vestjylland

Navne

Café Olde efterlyser flere brugere: Men det hjælper nok, når der kommer banko

Navne

Generationsskifte i Mil-tek

Annonce