Annonce
Lemvig

Viceforstander takker af efter 37 år

- Det er en kæmpe tillidserklæring til efterskolen, at forældrene betror os deres børn 24/7, siger viceforstander Poul Trelborg, som går på pension efter 37 på Nørre Nissum Efterskole.
Nørre Nissum Efterskole siger med skoleårets afslutning farvel til en afholdt kollega og sparringspartner for forstanderparret.

Nørre Nissum: Viceforstander Poul Trelborg går på pension som 62-årig.

Det blev til hele 24 år som viceforstander og 13 år som lærer på Nørre Nissum Efterskole for Poul Trelborg, som efter mange overvejelser har bestemt sig for at bruge mere tid på familie, frugttræer og – måske – frivilligt arbejde.

- Det har været en svær afgørelse, fordi der er så mange ting, jeg sætter pris på i mit arbejdsliv. Jeg føler mig heldig med at kunne se tilbage på mange guldstunde, siger Poul Trelborg.

Han har på alle måder værdsat og levet sig ind i efterskolelivet, hvor han trods tiltagende administrative opgaver stadig ser den allerstørste værdi i kontakten til eleverne.

- Det at være med til at påvirke eleverne, når de modnes, udvikles og får en faglig ballast med – det giver glæde og mening i arbejdslivet. Det er en kæmpe tillidserklæring til efterskolen, at forældrene betror os deres børn 24/7. Jeg er samtidig stolt over at have været med til at udvikle og udbygge Nørre Nissum Efterskole - der er altid ideer på vej til at tage form. En af mine opgaver har været at finde penge til projekter som kunstgræsbanen og især naturfløjen, som jo er lige ind i mit fag, fortæller den tidligere fysiklærer.

Annonce

Stoisk ro og god humor

Poul Trelborg blev sammen med sin kone Jette ansat på efterskolen i 1982, og i de 37 år har han været med til at præge skolen, elever og samarbejdet med forældrene.

- Han kender jo skolen og skolens ånd hele vejen igennem. Han er ”Mr. Post-It”, fordi han har styr på alt, og det giver en enorm tryghed. Vi kommer til at savne hans erfaring, indsigt og loyalitet – ingen tvivl om det, siger forstander Brian Hoff Larsen.

Først og fremmest lægger forstanderen dog vægt på, at skolens medarbejdere mister en rigtig god kollega, og at forstanderparret skal sige farvel til en vigtig sparringspartner.

- Han har en helt stoisk ro og samtidig en rigtig god humor, som gør ham til en person, der er meget afholdt på skolen, fortæller Brian Hoff Larsen.

Der er afskedsreception for Poul Trelborg lørdag eftermiddag.

Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Eftersøgning i gang i Lemvig Havn

Sport

Billardklub fik ørene i maskinen

Holstebro

Familie på fem i ulykke på Holstebro-motorvejen: Barn indlagt på traumecenter

Annonce