Annonce
Erhverv

Video - Banerne er klar: Venter på regeringen før vi åbner

Rasmus og Tommy Sig Weibel (i midten og til højre) er klar til at åbne Match Padel Lemvig. De har allieret sig med en af landets bedste spillere, Alex Laugesen, der vil komme i centret efter behov. Foto: Jesper Lundsgaard
En tidligere DLG-lagerbygning er blevet forvandlet til et padelcenter med tre doublebaner og en singlebane

Lemvig: Der bliver stadig arbejdet på de sidste detaljer i indretningen.

Men de i alt fire padelbaner, som Tommy Sig Weibel samt sønnerne Rasmus og Sebastian står bag i samarbejde med Match Padel Danmark, er klar til at blive indtaget af spillerne.

- Vi er klar til at åbne og venter kun på, at coronarestriktionerne bliver lempet for idrætten, så vi også kan komme i gang, siger Tommy Sig Weibel.

Han tilføjer, at de første spillere kan komme på banen 21. april, hvis man er under 18 år, mens spillere over 18 år må vente til 6. maj, hvis den nuværende plan for lempelsen af restriktioner holder vand.

Der er strøget sand ud på det blå filtunderlag og nettet er strammet mellem de to banehalvdele. Her er det meningen, at spillerne selv skal booke tider til en bane, hvorefter de vil få udleveret en kode, så man selv kan låse sig ind i centret.

Annonce

Tidligere kalklager

I første omgang vil Rasmus og Sebastian Sig Weibel være til stede for at hjælpe spillerne til rette og komme med gode råd til spillerne, hvis de har brug for det.

- Men jeg kommer nok ikke til at vise, hvordan man laver en serv i første omgang, siger Rasmus Sig Weibel, der for tiden humper rundt på krykker, efter han kort før jul rev korsbåndet over under en fodboldtræning i Holstebro.

Tommy Sig Weibel overtog ved årsskiftet den tomme lagerbygning i den vestlige del af Lemvig, hvor DLG tidligere har haft et kalk-lager. Siden er de seneste måneder blevet indrettet til padelbaner.

Padel er en blanding mellem tennis og squash, men boldene er en anelse blødere og langsommere end i tennis. Spillet foregår i en form for bur, hvor bagvæggen og den bageste del af sidevæggene er forsynet med glas, mens resten af sidevæggene er forsynet med en form for jerngitter.

Initiativtagerne har også allieret sig med en af landets bedste padelspillere, Alex Laugesen fra Bækmarksbro. I opstartsfasen vil han være til stede efter behov, hvor han vil komme med tips og tricks for spillerne.

Samtidig har Match Padel Lemvig indgået et samarbejde med Lemvig Tennisklub, hvor tennisspillerne kan spille padel til en reduceret pris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Annonce