Annonce
Holstebro

VIDEO-FOTOS: Vindmølle-vinger blæste gennem rundkørsel

Da først vindmølle-transporterne var på sporet af den midlertidige vej, gik det tjept med at komme igennem. Foto: Henrik Lind Jørgensen.

Det gik glat med at få tre 50 meter lange vindmøller gennem rundkørslen på Struer Landevej ved Måbjerg.

En enkelt bilist havde glemt tålmodigheden derhjemme og dyttede derfor af de tre vindmølle-vinge-transporter, som mandag klokken cirka kvart i et skulle passere rundkørslen på Struer Landevej nær Nupark.

Lidt kø

Passagen gav en smule kø, men ikke meget, for der var gjort forberedelser, så hver af de 50 meter lange vindmøller - tilsat et vogntog, der gjorde transporten endnu længere - kunne komme forbi rundkørslen.

GALLERI: 50 meter lang vinge i en rundkørsel

For nogle uger siden var der anlagt to grusveje armeret med jernplader tværs over markerne vest for rundkørslen, og dermed var det ingen sag for de tre lange lastbiler at passere det kritiske punkt. Et punkt, der havde været en umulighed at komme forbi, med mindre rundkørslen var ændret eller vejen bygget.

Annonce

Møller ved Quistrup

Bortset fra lidt fornuftig forsigtighed, da lastbilerne skulle ind på de midlertidige veje, kunne chaufførerne give den gas, så der gik ikke længe, inden vindmølle-vingerne var på vej mod markerne ved godset Quistrup ved Struer.

Her skal der rejses tre vindmøller.

Det betyder ni vindmølle-vinger samt en masse tårndele, så den midlertidige vej bliver brugt flere gange for tiden.

VIDEO

Mølle

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Det er en floskel, men den tæller også efter Eriksen i Parken: Der er ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget

Annonce