TTH Herrer

Vignir Svavarsson har fundet sin nye klub

Vignir Svavarsson scorede sejrsmålet i kampens sidste sekund i pokalsemifinalen mellem Team Tvis Holstebro og Ribe Esbjerg i Gråkjær Arena. Nu er det officielt, at han vender hjem til Island. Foto: Henning Bagger/Scanpix 2018

Holstebro: Tidligere på sæsonen blev det meldt ud, at den islandske stregspiller Vignir Svavarsson er i gang med sin sidste sæson i TTH Holstebro.

Nu er der så blevet sat navn på den 38-årige islændinges kommende arbejdsgiver. Det bliver islandske Haukar, som Vignir Svavarsson skal tørne ud for i næste sæson.

Haukar var klubben som stregspilleren spillede for, inden han tog til Danmark, hvor han har spillet for Skjern, HC Midtjylland og TTH Holstebro. Han har også spillet nogle sæsoner i den tyske bundesliga.

- Der var aldrig andet i mine overvejelser end at vende hjem til Haukar. Jeg vil dele min erfaring med de yngre spillere og vinde titler med klubben. Jeg ser frem til endnu engang at trække Haukar-trøjen over hovedet, og jeg glæder mig til at møde folkene i Ásvöllur igen, siger Vignir Svavarsson til klubbens hjemmeside.

0/0

Tophistorier

Annonce
TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: - Det var svært at skaffe penge, når man kom vest for Ringvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tumblere havde stor succes til DM

Tophistorier

TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: En skruebold kostede Nøddesbo armbøjninger i busken

Annonce