Annonce
Struer

Vil skabe endnu flere småjobs til folk på kanten

Steffen Brandt vil gerne hjælpe organisationen Code of Care med at få endnu flere virksomhedsledere til at yde en indsats for at finde småjobs til folk, som har svært ved at finde et job på fuldtid fra dag ét. Foto: Code of Care
Code of Care og Struer Kommune inviterer til inspirationsaften for at få endnu flere i arbejde med et indspark i debatten fra Steffen Brandt fra TV2 som et af højdepunkterne.

Struer: Code of Care i både Struer og Holstebro arbejder på at få endnu flere virksomhedsledere til at påtage sig et socialt ansvar, og i Struer bliver der nu arrangeret et stort arrangement med Steffen Brandt fra TV2 som trækplaster torsdag den 11. april for at få endnu flere til at hjælpe mennesker på kanten af det eksistrende arbejdsmarked ud i et job.

Og det behøver ikke nødvendigvis at være på fuld tid fra dag ét.

Snarere tværtimod.

Der er først og fremmest behov for flere småjobs, og i Struer Kommune kan man se, hvordan samarbejdet med virksomhederne, som har tilsluttet sig principperne i samarbejdet omkring Code of Care, giver resultater, når de rækker hånden frem og indgår i et samarbejde med både Jobcenter Struer og Struer Kommune.

- Struer Kommune har et godt samarbejde med Code of Care og kommunens virksomheder, og man har i øjeblikket 75 borgere ude i småjobs, og flere af dem har udsigt til at kunne få arbejde på helt almindelige vilkår. Så vi er slet ikke i tvivl om, at det er en stor gevinst, at områdets erhvervsliv aktivt rækker hånden ud til dem, der har behov for det. Det er en opgave, som ingen kan løse alene, og derfor er det essentielt, at vi i fællesskab hjælper hinanden med at udvikle et rummeligt arbejdsmarked, siger Pernille Hviid Englund, der er teamleder på Jobcenter Struer i en pressemeddelelse om arrangementet den 11. april.

Udviklingschefen, Tommy Wølk, fra Code of Care håber på 180 deltagere.

- Men 150 eller 100 vil også være fint, understreger han.

Det vigtigste er at få skabt opmærksomhed blandt områdets virksomhedsledere om mulighederne.

- Vi vil meget gerne hjælpe flere i job. Det kan være to gange tre timer om ugen. Eller ti timer. Antallet af timer er ikke det afgørende. Det vigtigste er, at vi få fortalt om, hvordan det kan være en hjælp for både den enkelte, der kommer i arbejde, og for virksomhederne, forklarer Tommy Wølk.

Arrangementet, som bliver afholdt på B&O, byder derfor på indlæg fra både de lokale virksomhedsledere, som allerede har fået gode erfaringer med at skabe småjobs, en repræsentant for Code of Care i Holstebro og så et indspark fra Steffen Brandt, som får både sin faste korsanger fra København og sin lydmand fra Sønderjylland med til Struer.

- Vi glæder os til at invitere inden for til en inspirerende aften, hvor vi samler erhvervsfolk og virksomheder i Struer og omegn om at gøre en fælles indsats. Som virksomheder kan vi være med til at gøre en stor forskel for den enkelte, og sammen kan vi høste frugterne. Vi håber, at vi får stor opbakning til arrangementet, siger Lasse Skovgaard Jensen fra B&O.

Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

300 elever dystede i skolebasket

Annonce