Rejser

Vind rejsegavekort for flot feriefoto

Hele seks rejsegavekort er på spil i fotokonkurrencen, som er inddelt i tre kategorier: Danmark, udland og camping. Foto: Colourbox

Jysk Fynske Medier kårer årets feriefoto i tre kategorier

Ligger du inde med et godt feriebillede, er der ingen grund til at putte med det. Der er nemlig en ret pæn chance for - sammenlignet med for eksempel Lotto - at det er penge værd. Ikke i form af kontanter, men rejsegavekort.

Jysk Fynske Medier kårer i forbindelse med Skandinaviens største rejsemesse, Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning, "Årets feriefoto". Endda i tre kategorier. Messen afvikles 22.-24. februar.

Kategorierne er: Danmark, udland og camping.

Når fristen for at indsende feriefotos til Magasinet Rejsers facebookside er udløbet, udvælges fem billeder i hver kategori. De lægges ud på Jysk Fynske Mediers 12 nyhedssider, og så kan læserne stemme på det bedste.

Til vinderen i hver af de tre kategorier er der et rejsegavekort på 5000 kroner til brug hos Bravo Tours, mens nummer to præmieres med et gavekort på 2500 kroner ligeledes fra Bravo Tours.

Gå til facebook.com/MagasinetRejserJyskFynskeMedier for at se, hvordan du deltager og stemmer. Vi skal have modtaget dit billede senest 24. januar 2019.

0/0
Annonce
Rejser

Algarve: Golfklubhus er en attraktion i sig selv

Rejser

Musikfestivaler afløser hinanden i Flandern

Rejser For abonnenter

Skoemagerkroen som sjællandsk seværdighed

Rejser For abonnenter

Levende kultur: På Læsø syder kulturarven i saltkar

Rejser For abonnenter

Det stærke og sårbare Grønland

Rejser

Levende kultur: Havbåde med kurs mod fremtiden

Rejser

Guide: Oplevelser ved Limfjorden

Annonce