Annonce
Lemvig

Vinder i et lotteri i tidsnød

Lissi Andreasen får overrakt hovedpræmien på de 5000 kroner af Karl Peder Pedersen, Lions Club Lemvig. Privatfoto
Konkurs betød, at Lions Club kun med stort besvær kunne gennemføre det traditionelle Julelotteri
Annonce

Lemvig: Det blev Lissi Andreasen, Vinkelvej 45 i Lemvig, der vandt hovedgevinsten på 5000 kroner i Lions Julelotteri i Lemvig.

Men det var tæt på, at Julelotteriet overhovedet ikke kunne gennemføres, og det var en konkurs i Irland, der var årsagen til det.

- Det har været lidt hårdt at få solgt alle lodsedlerne i 2019, da vi har været ramt af en konkurs. Vi var klar til at modtage lodsedlerne sidst i september, hvor det irske trykkeri, som vi har brugt gennem flere år, oplyste, at de var under konkurs-behandling og derfor ikke kunne levere de bestilte lodsedler, fortæller Karl Peder Pedersen fra Lions Club Lemvig.

På grund af skrabe felterne er det en lidt vanskelig proces at trykke disse lodsedler, hvilket også var grunden til, at klubben havde ordren hos en irsk virksomhed.

- Vi var dog så heldige at finde en svensk virksomhed, som også kunne trykke disse lodsedler, men de var desværre fuld booket. Nu var gode råd dyre, men heldigvis kom vi i en god dialog med den svenske virksomhed, der lovede at producere lodsedlerne på overarbejde, så vi kunne få dem med kun fire ugers forsinkelse. Det betød så, at de forhandlere og bude, vi har til at hjælpe os med salget, måtte arbejde på højtryk for at få alle lodsedler solgt på kun fire uger. Det lykkedes, og vi vil derfor gerne sige tusind tak, til alle der har støttet og hjulpet os, så vi får mulighed for at hjælpe dem, der har det svært, siger Karl Peder Pedersen.

Præmier kan stadig afhentes hos Citykiosken frem til den 21. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Annonce