Annonce
Holstebro

Se video: Vindmølle i flammer - dele falder mod jorden

En vindmølle ved en virksomhed i Vildbjerg brød tirsdag i brand. Brandvæsnet kunne ikke nå vindmøllen fra jorden, og derfor måtte vindmøllen brænde ud af sig selv.

Vildbjerg: En vindmølle på Sverigesvej i Vildbjerg brød tirsdag ved middagstid tirsdag i brand.

Brand & Redning MidtVest fik anmeldelsen klokken 12.02 og nåede kort efter frem til møllen, der står ved Dot A/S i det nordlige Vildbjerg. Der er tale om en fire år gammel mølle fra Vestas.

De to nærmeste naboboliger ligger begge 400 meter fra vindmøllen blev det oplyst. Avisens udsendte på stedet kunne kort før klokken 12.30 fortælle, at dele af vindmøllen var begyndt at falde mod jorden, og at der blev sendt en stor, sort røgsky fra vindmøllen.

Annonce

- Det er heldigvis i den nordlige del af Vildbjerg, så der er ikke en masse beboelse, der er ramt af røgen, sagde Jesper Brøndum, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, ved 13-tiden.

Han oplyste desuden, at der var en del nedfald fra branden, men ikke noget i en radius af 150 meter, som kunne blive ramt.

Branden fandt sted i flere meters højde, og derfor var der ikke meget, brandvæsnet kunne gøre fra jorden.

- Indsatslederen har sagt, at de ikke kan slukke branden, så den skal brænde ud, sagde Jesper Brøndum og senere kunne indsatslederen ved Brand & Redning MidtVest og fortælle det samme.

Mindre end en time efter branden opstod, kom der ikke længere røg fra vindmøllen.

- Heldigvis har det regnet hele dagen, så der er ikke tørt i bevoksningen under møllen, sagde indsatslederen.

En havarikommission fra Vestas skal nu undersøge hvad der er sket og hvad der yderligere skal ske.

Privatfoto
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Lemvig

Stak af med båd og trailer

Annonce