Lemvig

Fornemt besøg på fodboldbanen:  - Katrine var meget inspirerende

Koordinator i projektet Fodbold - En Pigesport, Rico Abildtrup Ruby, overrakte en fodbold med autografer fra alle spillere til Katrine S. Pedersen efter tirsdagens træning i Klinkby. Privatfoto
Assisterende landstræner kan være med til at give fodboldpiger troen på, at det er muligt at arbejde sig op fra mindre klubber til en stor karriere

Klinkby: Oftest er en flaske vin eller en buket blomster en erkendtlighed til gæster og foredragsholdere for at møde til et arrangement.

Men tirsdag aften havde projektet Fodbold - En Pigesport fundet på en helt anden gave til kvindelandsholdets assisterende træner, Katrine S. Pedersen, da hun var gæstetræner i Klinkby.

Rico Abildtrup Ruby, der er koordinator på projektet, kunne nemlig overrække en fodbold med alle deltagende piger og træneres autografer.

Overrækkelsen var afslutningen på en vellykket træning med pigerne.

- Det hele gik fantastisk. Banerne var gode og både piger, trænere og Katrine S. Pedersen var glade og motiverede, siger Rico Abildtrup Ruby.

Det var anden gang, Katrine S. Pedersen var på besøg i Lemvig for at være gæstetræner for en stor gruppe piger. Første gang var i efteråret 2017, og Rico Abildtrup Ruby håber, at det ikke er sidste gang, at assistentlandstræneren kommer på besøg.

- Jeg ved ikke, om det er en nødvendighed, at hun skal komme. Men det giver noget ekstra til projektet og til pigerne. Oprindeligt var målgruppen piger i årgangene U5-U12, men her ville vi gerne lave noget ekstraordinært for de lidt ældre piger. Samtidig ved vi, at både inspirationen men også det sociale er vigtigt for de årgange, siger Rico Abildtrup Ruby, der også havde roser til tirsdagens gæstetræner.

- Katrine var meget inspirerende for både spillerne og trænerne, der fik nye øvelser med hjem. Samtidig er hun en glad skikkelse og en legende i fodbolden, og hun kan fungere som rollemodel for pigerne. Hun har også begyndt sin karriere i en lille klub og derfra arbejdet sig op til at være den spiller med flest fodboldlandskampe på cv'et. Det kan være med til at give pigerne en tro på, at det kan lade sig gøre, siger Rico Abildtrup Ruby.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro For abonnenter

Han havde fjernvarmenettet i hovedet

TTH Herrer

I Mikkel Hansens rige er der kun en konge

HB For abonnenter

Et point var næsten tyveri, men 'Zetter' ville have alle tre

112

Taget udbrændte: 80 grise overlevede ildebrand

Kultur For abonnenter

Bent Busk er som sin berygtede taske - altomfavnende

Holstebro

Borgerlige vielser vinder over kirkebrylluppet

Danmark For abonnenter

At være læge, eller ikke at være læge: Stig Gerdes og Styrelsen for Patientsikkerhed mødes i retten

Lemvig

Kursændring: Nu må Claudis Have godt servere alkohol

Lemvig

35 kilometer gravearbejde med spændende fund er snart afsluttet

Annonce