Annonce
Erhverv

Virksomheder med i vækstinitiativ

Holstebro Kommune styrker sin erhvervsprofil med et nyt vækstinitiativ for virksomheder. Foto: Vald. Birn A/S/Ole Mortensen
Alle 14 virksomheder, der har ansøgt om en plads i vækstinitiativet, Partnerskab om Bæredygtig Vækst "10-10-100", fik torsdag den 14. maj besked om, at deres ansøgning var imødekommet.
Annonce

Holstebro: Det nye vækstinitiativ, Partnerskab om Bæredygtig Vækst "10-10-100", tager udgangspunkt i Holstebro Kommunes talentsatsning, hvor virksomheder med vilje til vækst får en tovholder og inspirator tilknyttet i tre år.

Formålet er at skabe vækst, udvikling, flere arbejdspladser og dermed mere robuste virksomheder, lyder det i en pressemeddelelse.

- Der er fortsat store vækstpotentialer i virksomhederne i Holstebro Kommune på trods af corona-situationen, så det tegner godt for kommunens fremtid og kan medvirke til at skærpe kommunens erhvervsprofil, siger Søren Olesen (DF), der er formand for Erhvervs- og Turismeudvalget.

Oversigt over de 14 virksomheder

Tømrerfirmaet Munksgård A/S
Bødkeriet A/S
Polisan Gruppen
Vem Byg ApS
P. Rømer Glas A/S
Eiler Thomsen Alu Facader A/S
MIFA-pladen
Bjarne Ørts & Co. A/S
Jysk Kemi Service
OJM A/S
Bøndergaard A/S
Joca Trading
Airheat A/S
Teccon Form A/S
Annonce

Omfatter alle ansøgere

Oprindeligt var projekteret baseret på, at ti virksomheder skulle udvælges af en nedsat styregruppe, men corona-situationen kom på tværs.

Efter en rundringning blev det konstateret, at alle ansøgere fortsat ønskede at deltage og ikke var hårdt ramt af situationen.

Derfor besluttede Erhvervs-og Turismeudvalget på sit møde den 12. maj at udvide projektet, så alle 14 ansøgere kunne imødekommes.

Holstebro Kommune ønsker med udvidelsen at sætte fokus på at medvirke til at løfte området gennem corona-krisen og erhvervsfremme dem, der "kan og vil".

- Der er kommet ansøgninger fra nogle virksomheder, som virkelig har vilje til vækst. Målet er at skabe højtydende og robuste virksomheder, og det bliver spændende at følge udviklingen, siger Mette Højborg, der er formand for styregruppen og direktør for Kultur, Erhverv og Arbejdsmarked i Holstebro Kommune.

Virksomhederne har tilsammen 450 ansatte og en omsætning på cirka 700 millioner kroner.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

36-årig havde smidt affald i vejkant

Lemvig

Smittetallet nede på det halve

Lemvig

Fyrede kanonslag af to steder i byen

Annonce