Annonce
Lemvig

Gammelt havnekontor er jævnet med jorden: Nyt byggeri på 750 kvadratmeter vist frem

Havnedirektør Jesper Holt Jensen foran det nye havnekontor, der har erstattet det tidligere kontor i den røde bygning, der nu er fjernet. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard

Thyborøn: Fredag eftermiddag bliver der lejlighed til at se den nye havnekontor på Tankskibsvej i Thyborøn. Det nye byggeri afløser det gamle havnekontor, der i dag allerede er jævnet med jorden og fjernet.

Den gamle bygning havde blot 33 år på bagen, men var plaget af vind og vejr. Derfor blev det besluttet at bygge et nyt og højere havnekontor, der samtidigt er sikret mod det kraftige vejr i Thyborøn. Bygningen blev færdiggjort i foråret, og derfor er medarbejderne efterhånden flyttet på plads i de nye lokaler.

Da den gamle kontorbygning nu er fjernet, er det blevet tid til at vise den nye bygning frem. Det sker ved et åbent hus fredag eftermiddag, hvor alle er velkomne til at kigge indenfor. Der vil være rundvisninger i den nye bygning, og havnen byder på lidt godt til ganen samt øl eller vand.

Det nye byggeri er på 750 kvadratmeter og er en etage højere end det gamle havnekontor. Efter den gamle bygning er blevet fjernet, er arealet blevet asfalteret eller udlagt til sand. Tanken er, at der senere bliver skabt en beplantning med marehalm og andre kystnære plante.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Eftersøgning i gang i Lemvig Havn

Sport

Billardklub fik ørene i maskinen

Holstebro

Familie på fem i ulykke på Holstebro-motorvejen: Barn indlagt på traumecenter

Annonce