Struer

Vokalensemblet fra DR vender tilbage

Ud over en koncert sammen med de lokale kor i Struer Kirke, vil der også være mulighed for at møde sangerne fra DRs vokalensemble ude i byen. For eksempel som det var tilfældet her i Kvickly under deres første besøg i byen i 2017. Arkivfoto: Morten Stricker

De lokale kor i Struer og omegn får til maj en ny mulighed for at optræde sammen med de topprofesionelle sangere fra DRs vokalensemble i Struer Kirke, og så vender vokalensemblet også tilbage til Struer til august for at give koncert under den årlige sansefestival i byen.

Struer: Samarbejdet mellem Struer Kommune og Danmarks Radios kor og orkestre, som blev indledt med et besøg af både symfoniorkester, bigband og vokalensemblet i 2017, udviklede sig til så stor en succes, at DR VokalEnsemble nu vender tilbage til Struer hele to gange i løbet af 2019. - VokalEnsemblet tog simpelthen byen med storm, og da ensemblet samtidig var glade for at være her, så var det ikke svært at sige ja tak til et nyt samarbejde, fortæller turist- og eventchefen i Struer Kommune, Kim Høfler. I lighed med 2017 vil et af højdepunkterne også i år blive en koncert i Struer Kirke, hvor DR VokalEnsemble med Philip Faber i spidsen vil optræde sammen med en række lokale kor.

- Under en koncerten i 2017 var der fyldt helt op med tilhørere i Struer Kirke, og vi måtte lukke for billetsalget, fortæller Kim Høfler.

I år bliver Ensemble Midtvest så også engageret i samarbejdet.

Der ud over har sangerne fra VokalEnsemblet også planer om at lave pop-up koncerter rundt om i bybilledet, som de gjorde det under købstadsjubilæt i 2017, ligesom der arbejdes på en koncert for børn.

Alt dette finder sted, når vokalensemblet kommer til Struer for første gang i år i uge 21, 22.-24. maj.

Men dette er ikke det eneste besøg af de top-professionelle sangere i VokalEnsemblet fra DR.

Under en sommerturne til fire udvalgte byer i uge 33, vil de også vende tilbage til Struer og blandt andet give koncert i Lydens Have under den årlige sansefestival i byen, lørdag den 17. august.

0/0
Annonce
Struer For abonnenter

Når nogen har fødselsdag, laver vi en hel flagallé herude

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Lemvig

Ungdommen går sammen på Tangen

Lemvig For abonnenter

Tre huller i bybilledet fyldes ud

Lemvig

FCM-spillere skal træne i Harboøre

Livsstil For abonnenter

Lisbeth Østergaard: Du skal kunne finde lykken i leverpostejslivet

Sport For abonnenter

- Nu er det mig, de andre holder øje med og måler sig op imod

Lemvig For abonnenter

Skal der spares eller ej: Vi aner ingenting

112

Ville undvige dyr - endte på taget

Annonce