Annonce
Mindeord

Vores stjernestunder med Alma er forbi

Annonce

Mindeord over Alma Lyng, skrevet af tidligere kolleger i Thyborøn Børnehave: Marianne Stausholm, Lissi Byskov, Hanne Kyndesgaard, Conny Jensen, Iris Winkel, Thora Thomsen, Marianne Quist Kaalund og Kirsten Andersen.

Vi har mistet vor gode ven og kollega.

Alma Ruby Lyng døde på en solrig oktobersøndag, - alt for tidligt og efter kort tids sygdom. Hendes pludselige bortgang har ramt os, og der vil blive en stor tom plads iblandt os.

Vi har kendt Alma som vores leder og gode kollega fra 1980 og til 1990 i Thyborøn Børnehave og har holdt forbindelsen ved lige som gode venner og mødtes med jævne mellemrum, - lige som vi tog på storbyferier og havde mange morsomme og fælles oplevelser sammen.

Alma var glad for livet, - med sin ligefremme tilgang til andre mennesker, har Alma sat sig spor både arbejdsmæssigt, og som det privatmenneske hun også var. Alma formåede den svære balancekunst at være sig selv i alle livets forhold med sine meningers mod, - og samtidig give plads for andre. Almas ordentlighed og nærvær i stort og småt er kommet mange, - både store og små til gode, - Alma forstod, at det største ser man kun i det små.

Alma er her ikke mere, - vores stjernestunder sammen med Alma er forbi, - vi skal ikke længere nyde samværet med hende i vores kreds og høre hendes sjove og ofte meget direkte kommentarer og hendes interesserede følgen med i alles ve og vel.

Vi kommer til at savne dig Alma, - men hvor er vi taknemmelige for at vi har kendt dig.

Æret være Almas minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce