Annonce
Lemvig

Wærket får ny storsponsor til multisal

Henning Kjeldsen takker for de mange timer, han og familien har tilbragt i fritidscentret, ved at give et sponsorat over 10 år. Arkivfoto: Benny Gade.
Henning Kjeldsen har indgået 10-årig aftale med Værket omkring navn til multisal

Thyborøn: Wærket i Thyborøn har indgået en ny sponsor-aftale, hvor man har "solgt" et af fritidscentrets lokaler til en stor-sponsor.

Denne gang er det med Henning Kjeldsen, der ejer de store fiskefartøjer "Gitte Henning", som også er navnet på hans selskab. Henning Kjeldsen har købt navne-rettighederne til det nye Boldværket 2, som er navnet på den nye multisal, der før gik under navnet Hal 2. Fremadrettet markedsføres den unde rnavnet Boldværket2 med tilnavnet "Gitte Henning Salen".

- det er en aftale over 10 år, oplyser wærkfører Jesper Vinther Fruergaard.

Til spørgsmålet om, hvad det giver centret økonomisk, lyder svaret, at det er en intern oplysning, så det kan vi ikke oplyse noget om.

Multisalen er på 425 kvadratmeter og ligger mellem det kommende vandkulturhus Vandwærket, Thyborøn Ungdomsgård og Kraftwærket som er Thyborøn Fritids motionscenter. Multisalen vil primært bruges til idrætsaktiviteter som for eksempel gymnastik, spring og badminton – men der vil også være opvarmning til håndboldkampe i salen. Herudover forventes det, at Gitte Henning Salen skal bruges til større arrangementer som for eksempel receptioner, borgermøder og lignende. Der arbejdes i øjeblikket på transparens mellem salen og de øvrige rum, således at man fra foyer, vandland og motionscenter kan kigge ind i salen og omvendt.

Hos Wærket er man rigtig glade for den nye aftale.

- Sponsoratet er med til at fortsætte den udvikling af centret, som vi er i fuld gang med. Herudover er vi rigtig stolte af, at Gitte Henning A/S med Henning Kjeldsen i spidsen ønsker at være en del af centret med Gitte Henning Salen, selv om han ikke længere selv er bosiddende i Thyborøn, siger Jesper Vinther Fruergaard og tilføjer:

- Rederiet er en stor del af Thyborøn og fiskeriet i Danmark, og har været det i mange år, så det er med stolthed, at det netop er ”Gitte Henning Salen” som vi kommer til at skrive på indgangsdøren til multisalen.

Henning Kjeldsen vil gerne give en hånd med med hensyn til Wærket.

- Set med vore øjne er hele projektet omkring Wærket super godt, og da både vi og vore børn har brugt mange timer der, vil vi på denne måde sige tak for et godt projekt til gavn for byens ungdom. Med vores arbejde i fiskeriet har vi aldrig haft tid til frivilligt arbejde, så derfor giver vi en hånd på den her måde, siger Henning Kjeldsen. Udover Boldwærket 2 – Gitte Henning Salen råder centret over endnu en hal, som tidligere på året fik navnet Thyborøn Trawldoor Arena , og hos Wærket håber man i fremtiden, at flere lokaler vil have et firmanavn på døren i form af et navnesponsorat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

24-årig lemviger kørte galt ved Skive

Lemvig

Indbrud hos Bay Art under opklaring

Annonce