Annonce
Navne

West Coast Pride skal have ny forperson

Emil Sloth Sig i spidsen for West Coast Pride 11. september 2021. Arkivfoto: Christian Baadsgaard
Emil Sloth Sig fortsætter som aktiv i West Coast Pride, men der skal findes en ny forperson.

Ringkøbing: Når medlemmerne af West Coast Pride samles til generalforsamling fredag den 8. oktober 2021 på Stauning Whisky, skal foreningen blandt andet vælge ny forperson. Emil Sloth Sig forlader posten, men forbliver i foreningen.

Der er ikke noget dramatik i det andet end, at vi er blevet forældre. At kombinere hvervet som forperson med et civilt job i kommunen og at være nybagt far, kræver næsten flere timer, end der er til rådighed i døgnet.

Emil Sloth Sig, forperson

- Der er ikke noget dramatik i det andet end, at vi er blevet forældre. At kombinere hvervet som forperson med et civilt job i kommunen og at være nybagt far, kræver næsten flere timer, end der er til rådighed i døgnet. Så jeg tager en pause, men vil fortsat være aktiv i foreningen, siger Emil Sloth Sig.

Han vil blandt fortsætte med kontakten til Teatret Om, der vil opsætte flere forestillinger og produktionsskolen, der arbejder på nolge LGBT-bænke.

Annonce

Ingen ny forperson i kikkerten

Emil Sloth Sig fortæller, at West Coast Pride ikke umiddelbart har en ny forperson i kikkerten og derfor også inviterer interesserede i bred forstand til at tage del i foreningens aktiviteter herunder også formandsposten.

- Forpersonen skal lede foreningen på en inkluderende og ikke-konfronterende måde, i tråd med foreningens værdier og mission samt fordele de mange opgaver i foreningen blandt de øvrige, fortæller Emil Sloth Sig.

- Den nye forperson vil skulle kunne hjælpe foreningen fra en stor vækstperiode, til en stabil driftsperiode. Økonomien er nu stabil, kendskabet til foreningen er bredt i lokalområdet, der er mange interesserede frivillige, der er et værested, som så småt er løbet i gang. Nu skal de frivillige have trygge rammer at være frivillige i blandt andet ved at deltage i kompetenceudviklende kurser, og ved at have flere sociale arrangementer blandt de frivillige, påpeger Emil Sloth Sig.

Annonce

10-12 medlemmer

På generalforsamlingen skal der vælges forperson, næstforperson samt et større antal bestyrelsesmedlemmer og suppleanter.

Der er 10-12 aktive medlemmer af West Coast Pride. Foreningen har ikke 100 procent overblik over, hvor mange medlemmer der er i alt, fordi der er en del støttemedlemmer, der har indbetalt for mere end et medlemskab.

- Vi har nu haft de første to mødedage i vores nye mødested. Det er gået rigtig godt, og på en nylig rundtur til ungdomsuddannelserne var der 15 unge, der skrev sig på som interesserede som frivillige, siger Emil Sloth Sig.

 
Annonce
Lemvig

Tag kandidattesten her

Vin For abonnenter

Det er blevet en folkesport at importere vin: Mød den professionelle, den frankofile, ægteparret og ham med styr på det italienske

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Kampen om lygtepælene: Valgplakater er en del af festen

Vestjylland For abonnenter

Lars var første mand på brandstedet: Det eneste, man tænker på, er at få alle mand ud

Søndag ifølge chefredaktøren

De næste tre uger er der konstant nogen, der smiler til dig

Lemvig

Blot en fjerdedel af kandidaterne blandt de to største partier er kvinder: - Det er ikke godt nok, det er det bestemt ikke

Vestjylland

Se video: Brand i 'Det Gamle Hotel' er ude af kontrol - politiet vurderer at bygningen brænder helt ned

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Ingen topkarakterer trods fremragende kamp af LTH

Navne

EM-helt fik flot karriere trods hjertefejl

Lemvig

18b tager et stort skridt fremad: Køber naboejendom til overnatning og bespisning

Erhverv For abonnenter

I 2010 var de seks medarbejdere - nu er der 100 og en omsætning på over 100 millioner kroner: Det er lidt en vild historie

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Sport For abonnenter

Rasmus Porup startede valgkampen med plakatophængning og storsejr over BSH

Lemvig For abonnenter

To tidligere alkoholikere gennem mange år: Gør som os og tag imod hjælp - så kan du komme ud af det

Leder

Valget er vigtigt: Derfor gør vi valgartiklerne gratis på nettet

Annonce