Fremtiden. Indkøbscenter gågaden


Fremtiden. Indkøbscenter gågaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Af Anders Røjbæk, Gl Råstedvej 7, Råsted
Shopping.
Debat. 

Debat: Danmarks længste indkøbscenter i Holstebro kan blive en realitet, hvis et driftigt og fremsynende handelsliv sammen med politikerne tør at satse stort.

Hele gågaden, inklusive Vestergade og de to Østergader, skal overdækkes med et glastag. På Store torv bygges et gigantisk stort glas pyramide og dermed er der åbnet op for et område som er skabt til cafeer, restauranter, street food, med mere. Jyske Bank skal overlade stueetagen til en restaurant. Samme overdækning i form af et glas pyramide, skal bygges over pladsen ved det gamle rådhus.

Er der behov for flere butikskvaratmeter, så kan der bygges et mini højhus der, hvor det gamle Nordea bygning ligger.

Fremtidens kunder vil gå indendørs og handle og med en motorvej for alle, der kommer fra nord vest til byen, er det let at bruge ti minutter til Herning Centeret. Samme tid som det tager at komme ned i byen!

I vest enden af Enghavens P-plads kan der laves permanente markedsplads boder.

Og så har vi skampletten, slagterigrunden, som giver besøgende indtryk af at Holstebro er gået konkurs. Få nu revet de sidste grimme bygninger ned og givet pladsen til Biltema, som virkeligt kan trække kunder til byen fra et meget stort opland, også fra Herning.

Ovenstående skrev jeg også i 2014, så det er ikke nye tanker fra min side, men måske skal handelsstanden kikke på fornyelse, og husejerne i Nørregade skal reducere deres huslejer med mindst 25 procent, så vi undgår tomme butikker.

Fremtiden. Indkøbscenter gågaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce