HK JobBørs. Opnå det rette match


HK JobBørs. Opnå det rette match

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Af Inger Stranddorf, næstformand for HK MidtVest
Billede
Debat. 

Debat: Næsten dagligt kan jeg i medierne læse om et arbejdsmarked, hvor arbejdsgivere i stigende grad har svært ved at finde kvalificeret arbejdskraft. Og som næstformand for HK MidtVest kan jeg glæde mig over, at stadigt flere HK-medlemmer finder arbejde.

I HK MidtVest hjælper vi både medlemmer, der søger efter et nyt job, og arbejdsgivere i det midt- og vestjyske, som er på udkig efter en ny medarbejder, med at komme i kontakt med hinanden gennem HK JobBørs.

Vidste du, at du som HK-medlem kan lægge dit CV ind på HK's jobportal? Så holder vi øje med jobmulighederne og foreslår dig som kandidat, når en arbejdsgiver henvender sig til os med et job, der passer til dine ønsker og kvalifikationer.

Og vidste du, at du som virksomhed kan fortælle os, hvad din nye medarbejder skal kunne, og hvor mange kandidater, du gerne vil have til samtale om jobbet? Så hjælper vi helt gratis med at finde kvalificerede kandidater.

I 2017 modtog vores jobformidler Lone Bjørnkjær 152 jobordrer fra virksomhederne, og 122 medlemmer fik job.

I 2018 har virksomhederne lagt 139 jobordrer (en jobordre kan bestå af mere end en stilling), og 188 medlemmer har fået job. I alt har Lone Bjørnkjær haft kontakt til mere end 220 virksomheder.

Som noget nyt har Team Job & Karriere i HK MidtVest, der foruden Lone Bjørnkjær består af karrierevejleder Hanne Lund-Nielsen, været på besøg hos virksomheder i det midt- og vestjyske og her undervist flere HK-Klubber i jobsøgning.

Der er tale om HK-Klubber, der i forbindelse med omlægningen af SKAT til syv nye styrelser har ønsket, at vi kom ud og fortalte om blandt andet ansøgning og CV, fordi der var varslet flytning af medarbejdere.

Der har også været kørt undervisningsforløb for jobsøgende og for fleksjobbere.

Team Job & Karriere har også deltaget i åbent hus-arrangementer hos Midt- og Vestjyllands Politi og Gældsstyrelsen i Ringkøbing i forbindelse med, at de har skullet rekruttere medarbejdere. Også Nævnenes Hus i Viborg har fået hjælp til rekruttering af nye medarbejdere.

Vi oplever, at ikke kun offentlige virksomheder men i stigende grad også private virksomheder henvender sig til os, når de skal bruge nye medarbejdere.

HK JobBørs. Opnå det rette match

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce