Integration. Lad være med at spilde en masse skatteborgerpenge på det


Integration. Lad være med at spilde en masse skatteborgerpenge på det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Af Hans Yding, Sveavej 7, Holstebro
Erik Refner/Ritzau Scanpix
Debat. 

Debat: Den 07. januar har Dagbladet Holstebro en stor artikel med overskriften "100 flygtninge er flygtet fra landsbyerne".

Den overskrift synes misvisende, for artiklens indhold tyder på, at det slet ikke handler om flygtninge, men om muslimske indvandrere. Altså folk, der for at få opholdstilladelse kalder sig selv flygtninge, men i virkeligheden ønsker at blive danske statsborgere.

Dette får mig til at give de udmærkede, men ofte naive, sagsbehandlere indenfor den offentlige invandrer-forvaltning følgende råd:

æt jer ind i det tankesæt, jeres klienter kommer med, blandt andet ved at læse koranen. Den er skrevet i 600-tallet på middelalderarabisk og må ikke oversættes, så i over 1000 år har kun de særligt uddannede muslimer kunnet læse den. Derved har de skriftkloge kunnet bilde menigmand alt muligt ind om, hvad der står i koranen. Nu er koranen naturligvis oversat også til dansk. Mit råd: Køb koranen, læs den og få en sunni muslim og en shia muslim til hver for sig at forklare, hvordan vanskelige passager skal forstås. Vigtigt: Spørg dem hver for sig, ellers kommer de op at slås. En passage kan de dog sikkert blive enige om: Man må gerne lyve, hvis det gavner Allahs sag.

Allah har i Koranen ikke kunnet tage højde for alt, for eksempel fremkomsten af tobak og biler. Derfor har de skriftkloge i tiden løb suppleret Koranen men diverse bestemmelser samlede i Shariaen. Koranen og Shariaen er lovsamlinger, der for den troende muslim overtrumfer alle verdslige love, ligesom grundloven for os overtrumfer alle andre danske love. De forskellige grene af islam har hver sin Sharia, ligesom forskellige sekter indenfor sunnimuslimerne har forskellige fortolkninger. Derfor sæt ikke en sunnimuslimsk- familie og en shiamuslimsk familie til at bo i samme landsby. De vil have sværere ved at integrere sig med hinanden, end med danske familier.

Blandt arabere gifter man sig ikke udenfor sin egen klan! Det gør man bare ikke, hvis man vil bevare sit gode navn og rygte. Desuden: Vi danske er vant til, at hvis vi kommer i problemer, står velfærdsstaten klar med sit velfærds sikkerhedsnet og sørger for, at vi ikke dør af sult. Indvandrerne har i århundreder været vant til, at deres velfærds sikkerhedsnet var klanen. Man afskriver ikke bare sit sikkerhedsnet.

Kære kommunalpolitikere og kommunale sagsbehandlere. Når I har sat jer ind i ovennævnte, håber jeg, at I vil holde op med at spilde en masse skatteborgerpenge på forsøg på at integrere indvandrere, der ikke selv ønsker at blive integreret. Prøv at skele til USA, hvor man vil opdage, at mange fjerde og femte generations indvandrere fra Italien stadig taler italiensk indbyrdes, ligesom det dominerende dagligsprog i Californien er spansk.

Integration. Lad være med at spilde en masse skatteborgerpenge på det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce