Opbakning til Anders G. Jacobsen: - Klø du bare på


Opbakning til Anders G. Jacobsen: - Klø du bare på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Af Hans Kristian Didriksen, Poppel Alle 32, Holstebro
Johan Gadegaard
Debat. 

Hans Kristian Didriksen har skrevet følgende læserbrev om motorvejshullet ved Herning.

Debat: "Der er et hul midt i spanden, kære Lisbet, kære Lisbet"! - Sådan sang Dirch Passer i 1961. I dag kan vi synge, der et hul midt i Holstebro motorvejen!

Motorvejen blev ca. 900 mio. kr. billigere end beregnet og i følge den politiske aftale skulle 450 mio. kr. tilbageføres til vækstpuljen, men et tilsvarende beløb "stjal" regeringen og lagde i investerings kassen til andre anlæg i stedet for få motorvejshullet lukket.

Finans Kristian og Trafik Ole belærte os om, at sådanne løse penge ikke bare kunne gå fornuftens vej, men skulle i den store, store samfundskasse! De regeringsrelaterede folketingsmedlemmer valgt i vores område råbte ikke særlig højt og venstres vejmand Pihl Lorentsen øjnede sikkert, at muligheden for at få hans valgønske opfyldt, rykkede et stort skridt nærmere! En hærvejs motorvej fra Viborg mod syd!

Den lokale motorvejs gruppe kæmper en brav kamp, for at få "hullet" repareret. Respekt for det, men hvad der end bliver sagt til gruppen på borgen, så tror jeg helt ærligt, at det har lange udsigter, inden pengene vender tilbage og vil indgå som en del af statens anlægsramme. Mit gæt vil være 7 - 9 år, i bedste fald.

Nu har Holstebro kredsens folketingskandidat for Venstre Anders G. taget et initiativ og vil forsøge at få skaffet 50.000 underskrifter for at få "hullet" til behandling i Folketinget som et borgerforslag.

Men Anders, sådan opfører man sig ikke, siger Kloge Åge og Mr. Bezzerwizzer personificeret ved Dagbladets chefredaktør og folketingsmedlem Thomas Danielsen. Det er slet ikke sådan en sag, at et borgerforslag er til for. Men heldigvis findes der venstre mænd, der tør tale venstre toppen imod og gå nødens vej, når de indspiste i folketingsgruppen ikke magter at skaffe midlerne.

Så Anders klø du bare på, alene din energi og vedholdenhed burde du have kredit for. Og så ligger der snart et valg og venter lige om hjørnet. Hvem ved om Holstebro kredsen for Venstre igen bliver repræsenteret på borgen med nogle rene og højlydte trut i trompeten!

Indtil da vil jeg blot minde om, at Dirch Passer fik aldrig stoppet hullet i spanden!

Opbakning til Anders G. Jacobsen: - Klø du bare på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce