Struer. Året 2018 i Lydens by - og fremtiden


Struer. Året 2018 i Lydens by - og fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Af Bent Henriksen, Stentofterne 164, Struer
Morten Dueholm
Debat. 

Debat: En spændende by, meget er sket.

At give lyd er nok ikke så lige til, kontakt til byråds medlemmer, ikke alle har givet lyd efter kontakt til kommunen.

Stor opbakning til arrangement på havnen i blæsevejr - aktiv sport - faldskærmsudspring, stor forventning, et par hundrede tilskuere, intet skete, ingen gav lyd, hvornår kommer der noget ned fra himlen? Et ellers spændende arrangement. Flot havne område er der blevet skabt, noget vi i lydens by kan være stolte af, håber det giver lyd med gode arrangementer (se Lemvig).

Folkets hus, det giver lyd - godt "gået". 2019 Spændt på, hvad de ansatte omkring lydens by får til at ske her i det nye år. Hvor er vores by flot, når man kommer fra nord, vest og øst både nat som dag.

Men fra syd - rundkørsel (se Vinderup, Skive) der er noget at leve op til ... og lige efter på højre side, en fin bygning, men så går det ellers ned ad bakke. Flere misligholdte og tomme/halvtomme bygninger og en del skilte, som jeg ikke synes, hører til ved indkørsel til byen. Bygninger er der måske ikke så meget at gøre noget ved. Men, men, jeg syntes man burde fjerne skiltene og ... Diverse ragelse, som jeg mener, der hører til et andet sted i vestbyen. Bosætnings konsulent. Bare det ikke bliver en Schrøder om igen. Nye medborgere kommer jo næsten af sig selv til lydens by, ifølge diverse artikler i vores lokalavis.

Markedsføring i Gråkjær arena til TTH hjemmekampe omkring lydens by. Den idé har jeg svært ved at se. I min optik synes jeg, det ville være bedre, hvis kommunen gik i gang med af få gjort en kunststofbane klar til formanden og hans team i SB/RH. Jeg mener, klubben har mistet en stor del af dens identitet i forbindelse med bygning af Struer energipark, centret med de store vinduer "badet i sol ". Selv om klubben pt. må nøjes med en tilværelse i serie 3, skal de videre. Nok så dygtige og ambitiøse ledere kan have svært at skabe noget, hvis ikke omgivelserne er til stede. Nu når jeg lige nævner centret, kunne det da være rart med en ugentlig opdatering i ugeavisen omkring aktiviteter i ugens løb i området - det er muligt, at den findes. Så beklager jeg. Alternativ politik begejstrer mig ikke, men træer har aldrig skadet miljøet. Om det var det, Johs. Buchholtz mente, da man byggede rådhuset i 1920 ... der stod et poppeltræ, som han gerne ville have bevaret. Byrådet og befolkningen mente nej, og træet blev fjernet. Et par år senere hævdede JB i Dagbladet København at struer-boernes holdning til træer var præget af Jyllands to ejendommeligheder - Heden og Havet. Man hader træer.

På heden er der som bekendt ingen træer, på havet findes hist og her træer - de kaldes vagerkoste, som var nødvendige for sejladsen, sluttede han. Det var i 1920.

Struer. Året 2018 i Lydens by - og fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce