Blodtud til JH Agro

JH Agro og direktør Lars Rahbæk var forberedt på et stort underskud i 2017/2018 efter den helt store turn around. Bundlinjen viser et underskud på 8 millioner kroner. Foto: Johan Gadegaard

Blodtud til JH Agro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JH Agro kom som forventet ud af regnskabsåret 2017/2018 med et stort underskud på 8,3 millioner kroner. Investor tror stadig på firmaets fremtid.

Holstebro: - Vi kommer ud med et meget rødt regnskab. Det bliver ikke pænt.

Sådan sagde administrerende direktør Lars Rahbæk, da Dagbladet tidligere på efteråret besøgte JH Agro. Direktøren fortalte åbent om de seneste turbulente måneder og år, hvor der har været konkurs, navneændring, ny direktør og ny strategi på programmet.

Og forventningerne til et rødt regnskab kom til at holde stik for JH Agro, der tidligere hed Jørgen Hyldgaard Staldservice.

Bundlinjen for 2017/2018 viser et minus på 8,3 millioner kroner. Selskabets ledelse skriver i årsrapporten årets resultat som utilfredsstillende.

Rasmus Normann Andersen, der er direktør i JD-Contractor, var med til at skyde penge i virksomheden efter konkursen.

- Det var en langsigtet investering, vi gjorde. Vi tror på den strategi, der er lagt, men det er ingen hemmelighed, at det har kostet flere penge end forventet, siger Rasmus Normann Andersen.

Han glæder sig over, at det i efteråret er lykkedes at få de største ordrer hjem i firmaets historie. Firmaet har succes med at sælge avancerede gylleforsurringsanlæg til Storbritannien.

Blodtud til JH Agro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce