Brasserie EKTE åbner fredag

Der bæres "ekte" tæpper ind i Hotel Schaumburgs foyer. De spiller godt sammen med det rustikke brasserie EKTE, som åbner fredag som en del af det gamle Holstebro-hotel. Foto: Johan Gadegaard

Brasserie EKTE åbner fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er åbningsreception om eftermiddagen - og så kan de første spisende gæster tage plads fra klokken 17, fredag den 11. januar.

Holstebro: Fredag den 11. januar åbner brasserie EKTE på Hotel Schaumburg.

Derfor er der hektisk aktivitet på det gamle Holstebro-hotel i øjeblikket, for de sidste ting skal pakkes ud, hænges op, installeres og pudses op. Alt skal være klar til åbningsreceptionen om eftermiddagen.

Fra klokken 17 fredag tager EKTE de første spisende gæster ind.

- Det er ikke hummer, pighvar og kaviar, vi serverer her. Det skal man på restaurant Under Klippen efter, siger køkkenchefen, den 39-årige Réne Andersen, med henvisning til, at nok er det de to Under Klippen-ejere, Ertugrul Dogan og Ismail Aydoganer, der står bag brasserie EKTE, men konceptet er helt anderledes end på gourmet-restauranten ved Trylleklippen.

- Vores mad på EKTE er skam også lavet fra bunden. Men det er rustik brasseriemad, forklarer Réne Andersen.

Spisekortet indeholder blandt andet cæsarsalat, tatar, burger, bøf bearnaise og thai curry.

EKTE er ved at være færdigindrettet og åbner fredag. Foto: Johan Gadegaard
EKTE er ved at være færdigindrettet og åbner fredag. Foto: Johan Gadegaard

Brasserie EKTE åbner fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce