Campingplads lukket ned midt i højsæsonen

Hanne og Jimmy Kærgaard har haft store planer med Madum Aa Camping, men lige nu må ægteparret sande, at pladsen nord for Tim er presset i bund. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Campingplads lukket ned midt i højsæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Madum Aa Camping, der ligger mellem Tim og Ulfborg, er midlertidig lukket ned. Men ejerne arbejder på at genåbne campingpladsen.

Madum: Hvis du får lyst til at slå lejr for natten med dit telt eller din campingvogn på Madum Aa Camping nord for Tim, må du kigge i vejviseren efter en plads.

- Ja, vi har lukket på sin vis, siger Jimmy Kærgaard, der - sammen med fru Hanne - overtog campingpladsen i oktober 2016.

Jimmy Kærgaard forklarer lukningen i midten af juli med, at en tidligere forpagter har misvedligeholdt pladsen og generelt ikke har magtet opgaven:

- Det tog ham et halvt år, så var alt ødelagt og misbrugt. Alene i ubetalte regninger har det kostet os 200.000 kroner, så vi kan blive boende her ude, tilføjer Jimmy Kærgaard.

Der er spændt en jernkæde på tværs af indkørslen til Madum Aa Camping, hvor ejerne dog fortsat tilbyder langtidsudlejning af lejligheder, ligesom fastliggere med egen campingvogn godt kan have adresse lige dér ved hovedvejen.

- Det er på den her måde, indtil vi får det hele i orden, så det kan blive til en campingplads igen, siger Jimmy Kærgaard.

Der skal være en vis standard for, at vi kan tage løse folk ind, og det er derfor, vi har været nødt til at lukke
Jimmy Kærgaard, medejer, Madum Aa Camping

"Det vil tage en rum tid"

Ifølge Jimmy Kærgaard er det også muligt at benytte sig af et såkaldt klub camping-koncept på pladsen, som man så selv hjælper til med at holde på et vist niveau.

Men ejeren erkender gerne, at der er fejl og mangler på Madum Aa Camping, som derfor ikke tager mod mere eller mindre impulsive gæster:

- Der skal være en vis standard for, at vi kan tage løse folk ind, og det er derfor, vi har været nødt til at lukke. Som ejere af campingpladsen kan vi ikke sige velkommen til, da der er meget, der ikke fungerer optimalt, siger Jimmy Kærgaard.

Han tilføjer, at han og ægtefællen er pensionister, og at der derfor er grænser for, hvor mange penge de løbende kan investere i campingpladsen:

- Det vil tage en rum tid, men vi opgiver ikke projektet, tilføjer Jimmy Kærgaard om udsigten til at genåbne pladsen for fuld styrke.

Han siger videre, at Madum Aa Camping ikke længere har et såkaldt CVR-nummer, som alle virksomheder i Danmark har pligt til at have.

Samtidig afviser han, at campingpladsen er gået konkurs:

- Nej, det er den langt fra, lyder det fra ejeren.

Campingplads lukket ned midt i højsæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce