Efter konkurs: Nyt firma ser dagens lys

Jens Hedegaard starter forfra med et nyt LED-firma og en ny partner. Arkivfoto

Efter konkurs: Nyt firma ser dagens lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der vil fortsat blive udviklet el-besparende pærer og lysstofrør i Holstebro. Neoline's aktiviteter videreføres i nyt selskab.

Holstebro: Neoline ApS er under konkurs, men dermed er det ikke slut med at udvikle energivenlige lys-ledninger på Lægårdvej i Holstebro.

Aktiviteterne videreføres i et nyt selskab, Ultraline ApS, som er en fusion af Ultralux ApS og Luxline ApS. Det nye selskab ligger i samme bygning på Lægårdvej som det gamle Neoline-selskab og har personsammenfald i ejerkredsen.

- Vi har købt aktiviteterne ud af konkursboet og fusioneret med Ultralux ApS, som er et stort bulgarsk firma med eksport til 18 lande, bekræfter Jens Hedegaard, der ejer halvdelen af Ultraline.

De øvrige halvtreds procent har den herboende bulgarer, Dimitar Stoyanov Mihaylov.

Med fusionen får det nye selskab et lidt bredere fundament at hvile på. Neoline udvikler el-besparende lys-løsninger. Det bulgaske firma har egen webshop og et stort salg til private forbrugere, el-installatører, el-forretninger og boligforeninger. Ultraline opnår desuden eneforhandling af franske Eclatec, der producerer udendørs belysning og gadebelysning.

Regner med at ansætte i 2019

Jens Hedegaard håber fortsat på, at det lykkes at genetablere nogle af de seks arbejdspladser, der gik tabt i forbindelse med, at selskabet blev begæret konkurs, og Skifteretten 3. september afsagde et dekret.

- Vi starter stille og roligt op og prøver at tjene pengene først, men jeg regner med, at vi kan begynde at ansætte først i det nye år, siger Jens Hedegaard.

For øjeblikket er de fire personer, der arbejder fuldtid i det nye selskab.

Tab endnu ikke opgjort

Det var skattemyndighederne, der begærede Neoline konkurs. Selskabet havde ifølge det seneste regnskab oparbejdet en gæld på 18 millioner kroner.

- Præcist hvor store tab, der ender med at blive, er for tidligt at sige. Konkursbehandlingen er ikke afsluttet endnu, men der var ikke mange værdier at hente derude, siger advokat Bjarne Korsgaard fra Advokathuset Funch & Nielsen i Skive.

Jens Hedegaard har tidligere forklaret, at det var en satsning i Tyrkiet, som slog fejl, dyrt udviklingsarbejde og et trægt tysk marked, som har påvirket regnskabet negativt.

Efter konkurs: Nyt firma ser dagens lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce