Er du lun på en bagerovn - så kan du købe en nu

Café Kagehuset - det tidligere Tanges Bageri - gik konkurs sidste år i november. Nu sælges det sidste inventar fra bageriet. Arkivfoto: Morten Stricker.

Er du lun på en bagerovn - så kan du købe en nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inventaret fra det tidligere Tanges Bageri bliver solgt på en netauktion. Det er muligt at købe bageovne, køle- og fryseskabe, et raskeskab og andet fra udstyr fra selve bageriet.

Holstebro: Bygningen, der indtil november sidste år husede Café Kagehuset - det tidligere Tanges Bageri - er blevet solgt. Køberen overtager bygningen 1. november, og derfor er der nu mulighed for at købe røremaskiner med beholdere på 30 og 40 liter, et dobbelt køleskab, et raskeskab til hævning af brød, gasfyrede bageovne eller bare en kompressor, en sæbedispenser eller en vandslange med tilbehør. Indtil på mandag bliver det overskydende inventar fra selve bageriet nemlig solgt på en auktion på nettet.

- Inventaret fra de to butikker blev solgt på en auktion sidste år, og da ejendommen nu er solgt, bliver inventaret fra selve bageriet nu også solgt, siger Tom Christensen, vurderingskonssulent fra Auktionshuset Dab, der står for salget.

 Der er 48 katalognumre, men Tom Christensen vil ikke gætte på, hvor meget aktionen, der stopper mandag klokken 14, kan indbringe.

- Det er umuligt at gætte på. Det er jo brugt udstyr til bagerier, så det handler om, at en opkøber lige har en kunde eller synes, nogle af tingene er interessante, siger han, og fortæller, at opkøbere af brugte industrimaskiner kommer fra både ind- og udland.

Tingene er bevidst samlet i store katalognumre for at komme af med det hele.

- Vi skal af med det hele, og derfor skal man tage hele katalognummeret med, siger Tom Christensen.

- Vi skal af med det hele, og derfor skal man tage hele katalognummeret med.
Tom Christensen, vurderingskonsulent fra Aktionshuset Dab.

Historie tilbage til 1920'erne

Café Kagehuset, der daterer sig tilbage til 1920'erne, måtte 12. november sidste år dreje nøglen om.

Bagermester Jan Pilmann Pedersen valgte at selv at begære bageriet konkurs, da han ikke kunne få en redningsplan med banken.

Siden har kurator forsøgt at sælge bageriet, hvor blandt mange andre den amerikanske skuespiller Kevin Costner har nydt en kop kaffe.

Efter flere gange at have været tæt på et salg, valgte kurator i foråret at udleje de forskellige lokaler for at sælge ejendommen til en investor - og det er nu lykkedes.

Er du lun på en bagerovn - så kan du købe en nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce