Fjerkræslagteri giver stadig millionunderskud

Arkivfoto

Fjerkræslagteri giver stadig millionunderskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Den bedste garanti for medarbejderne i Vinderup er, at danskerne efterspørger danske kyllinger, siger direktør for den danske afdeling, Jukka Nikkinen.

Vinderup: Fjerkræslagteriet i Vinderup har siden 2011 leveret en stribe underskud i millionklasen.

Og den tendens fortsætter.

Onsdag offentliggjorde den finske slagterikoncern, HK Scan, resultatet for 2018, og her er underskuddet på 44 millioner kroner for det danske slagteri.

Den administrerende direktør for den danske afdeling, Jukka Nikkinen, ser dog en positiv retning, selv om resultatet stadig er skuffende.

- Vi er ikke glade for resultatet i Danmark, selv om det er en forbedring i forhold til 2017. Vi skal stadig arbejde meget hårdt for at opnå bedre resultater, siger Jukka Nikkinen.

Effektiviseringer og mindre omkostninger har været med til at forbedre det danske resultat i forhold til året før, hvor underskuddet lød på 104 millioner kroner, men prisen på kyllinger er stadig lav. Den almindelige krise og usikkerhed i fødevareindustrien i efteråret 2018 betød også, at afslutningen på året ikke blev godt for slagteriet i Vinderup.

Danmark i en positiv udvikling i et år, hvorimod koncernens samlede resultat er forringet i forhold til 2017 og derfor har koncernen annonceret en større effektiviseringsplan.

Den finske direktør har stadig tiltro til slagteriet i Vinderup, hvor der umiddelbart ikke er lagt op til store ændringer.

- Vi har et godt team i Vinderup, hvor der bliver arbejdet godt. Den bedste garanti for medarbejderne i Vinderup er, at danskerne efterspørger danske kyllinger på grund af sikkerhed og kvalitet, siger Jukka Nikkinen.

Fjerkræslagteri giver stadig millionunderskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce