Første grunde solgt i privat udstykning

Jordarbejdet er endnu i gang her på Tingager Enge i Mejdal, hvor de første af de 44 byggegrunde nær Vandkraftsøen nu er solgt. Steffen Søndergaard og hustruen Iris Amstrup udstykker marken fra Mejdal Hundepension, som de ejer. Foto: Johan Gadegaard.

Første grunde solgt i privat udstykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

44 byggegrunde er sat til salg på Tingager Enge nær Vandkraftsøen - og de første fire er solgt til priser, hvor der er budt op.

MEJDAL: Mænd og maskiner har haft travlt med at lægge rør i jorden, og snart anlægges veje, så 44 nye byggegrunde kan stå klar til august. Området grænser op til skov og hede syd for Vandkraftsøen, og det er en privat udstykning, som ejerne af Mejdal Hundepension står bag.

Nu er de første fire byggegrunde solgt i et udbud, hvor højestbydende har haft førsteret.

- Jeg synes egentlig, at fire grunde er ganske pænt, for det svarer til ti procent af kommunens grundsalg, siger Steffen Søndergaard med henvisning til de 40 byggegrunde, som kommunen har solgt siden årsskiftet.

Grundene ved Tingager Enge svinger i størrelse fra 399 kvadratmeter til kædehuse, mens de fleste er knap 1000 kvadratmeter. Priserne starter omkring 400.000 kroner til 1,25 og 1,5 millioner kroner for de største grunde på 1400 og 2400 kvadratmeter.

- Vi har solgt lidt i hver ende. Én af de små grunde og et par i midten, mens der var et pænt overbud på den næstdyreste grund, siger Steffen Søndergaard. De mest attraktive grunde grænser op til både skov og åbne enge, men alle får åben natur til den ene side.

- Der er pæn interesse, men mange er lidt forsigtige, fordi de endnu ikke kan se det færdige område med veje, siger Steffen Søndergaard.

Her er den nye udstykning med 44 byggegrunde ved Tingager set fra oven - og med Vandkraftsøen i baggrunden. Til august er vejene færdige, så der kan bygges. 
Foto: Johan Gadegaard
Her er den nye udstykning med 44 byggegrunde ved Tingager set fra oven - og med Vandkraftsøen i baggrunden. Til august er vejene færdige, så der kan bygges. Foto: Johan Gadegaard

Blivende værdier

Nogen vil nok sige, at 8-900.000 kroner for en parcelhusgrund er i den dyre ende.

- Der er nogle kvaliteter i, at området grænser op til natur, som man ikke får andre steder, og det er blivende værdier. Der er allerede træer i området - og på enkelte grunde står der allerede et stort bøge- eller egetræ. Det er noget helt andet end at bygge på en bar mark, siger Steffen Søndergaard.

Tingager Enge og Tingager Skoven hedder de nye boligveje, og der kommer en sø, som især får vand fra tagnedløb, midt i den nye bebyggelse.

- Da vi købte hus her i 1991, synes folk også, at det var dyrt. Men der er så mange kvaliteter i at bygge midt i et unikt naturområde, at det bør være en sikker investering at bygge et sådant sted. En Audi er jo også dyrere end mange andre biler, siger Steffen Søndergaard.

Første grunde solgt i privat udstykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce