Holstebro-tilhængere foretrækker Salah og Klopp

Mohamed Salah fejrer sin scoring til 2-0 mod Chelsea. Liverpools hjemmebane, Anfield, er den foretrukne for Holstebro-fans, når de skal ud i Europa og se fodbold. Foto: REUTERS/Phil Noble/Ritzau Scanpix.

Holstebro-tilhængere foretrækker Salah og Klopp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den engelske traditionsklub Liverpool FC er det mest populære rejsemål for lokale fodboldentusiaster.

Holstebro. Til maj skal mestrene findes i de største europæiske ligaer.

Set med lokale fodboldbriller er der ikke mindst interesse for den engelske Premier League, hvor mesterskabet afgøres efter en hæsblæsende duel mellem Manchester City og Liverpool FC.

Interessen for at komme til engelsk fodbold er stor. Også i Holstebro. Det viser en ny analyse fra VisitFootball.dk, der for fjerde år i træk har analyseret fodboldtilskuernes vaner.

I Holstebro er Liverpool FC klar topscorer, når det gælder fodbold i udlandet. - Vi har analyseret data fra mere end 145.000 besøgende over de seneste 12 måneder, og i år var der ingen tvivl om vinderen i Holstebro; Liverpool FC vandt suverænt. Vi har gennem hele sæsonen oplevet en stadig stigende interesse for Liverpool, i takt med at mesterskabet er kommet nærmere og nærmere, siger indehaveren af VisitFootball.dk, Claus Berman, i en pressemeddelelse.

Efter Liverpool FC følger Manchester United og FC Barcelona på de nærmeste pladser. På landsplan indtager Liverpool FC også førstepladsen. LA Travel er en af de store arrangører af fodboldrejser. County manager Thomas Bjerregaard har mærket en meget stigende interesse.

- Efterspørgslen har været mere end fordoblet i denne sæson. Vi har solgt mere end 200 procent flere rejser til Liverpool FC i denne sæson, i forhold til sidste sæson, siger han i en pressemeddelelse.

Liverpool FC's danske fanklub har også mærket en stor fremgang i denne sæson.

De mest populære fodboldrejser
Listen over det mest populære fodboldrejser i Holstebro ifølge visitFootball.dk

1. Liverpool FC

2. Manchester United

3. FC Barcelona

4. Tottenham

5. Borussia Dortmund

6. Chelsea

7. Juventus

8. Real Madrid

9. Bayern München

10. Hamburg SV

Holstebro-tilhængere foretrækker Salah og Klopp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce