Ishuset er shinet op: Nu er Camilla klar til ny sæson med is på havnen

Mandag klokken 15 åbner Limfjordens Ishus ved lystbådehavnen i Struer for sæsonen. Foto: Stine Kjærside

Ishuset er shinet op: Nu er Camilla klar til ny sæson med is på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag den 15. april åbner Camilla Dalsgaard Nielsen atter det lille ishus på havnen, og det har i den anledning fået et lille ansigtsløft.

Struer: - Ja, som du kan se, så får vi lidt travlt i weekenden, siger Camilla Dalsgaard Nielsen og kigger om bag ishuset ved lystbådehavnen i Struer.

Der er håndværkere i fuld gang med at shine det lille ishus op med et større lager, nyt gulv, nye lister og meget mere.

- Men vi bliver klar til på mandag klokken 15, tilføjer Camilla Dalsgaard Nielsen.

Der åbner hun nemlig iskiosken, der nu har fået navnet Limfjordens Ishus, for sæsonen. Det bliver andet år, at hun står bag disken i den lille kiosk.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, og nu har jeg jo fået mere erfaring end sidste år, siger Camilla Dalsgaard Nielsen.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang.
Camilla Dalsgaard Nielsen, Limfjordens Ishus

Isen i fokus

Sommeren 2018 var en af de varmeste og tørreste i lange tider. Og det var samtidig det optimale tidspunkt for Camilla Dalsgaard Nielsen at starte sit arbejde i det lille ishus.

- Og det kan da godt være, at vejret ikke bliver ligeså godt i år, men jeg er optimist. Jeg fik mange positive tilkendegivelser sidste år, og kunderne kom helt fra Holstebro og Thyholm for at få is, og jeg tror, at når folk ved, at det er en stabil forretning, så kommer de også, siger hun.

Derudover har Limfjordens Ishus siden sidste år fået en ny nabo, nemlig kabelbanen, der efter planen åbner den 26. april. Dermed kommer der, efter planen, mere liv på havnen, og også det ser Camilla Dalsgaard Nielsen som en god ting.

- Det er kun godt, at der sker flere ting, og hvis kabelbanen kan skabe mere liv og få trukket flere folk herned, vil det da være rigtig positivt, siger hun.

Hun har, siden ishuset lukkede sidste år, haft et vikariat hos skattecentret i Struer, men nu glæder hun sig til at lange isvafler over disken igen. Enkelte ændringer, udover det ydre, vil der også være at finde på stedet.

- Som en start sælger vi ikke pølser og franske hotdogs i år. Måske noget toast lidt senere hen, men det er isen, der er i fokus, siger Camilla Dalsgaard Nielsen.

Hun er dog åben overfor at lytte til kundernes behov.

- Vi afventer og ser behovet. Men for mig er det isen, der er i fokus.

Ishuset er shinet op: Nu er Camilla klar til ny sæson med is på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce