Nyt halgulv står højt på ønskelisten

Nu er det også officielt, at Thyborøn Fritidscenter har taget navneforandring til Wærket. Arkivfoto: Morten Stricker

Nyt halgulv står højt på ønskelisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thyborøn Fritidscenter er nu officielt et overstået kapitel. Fremover hedder det Wærket

Thyborøn: Mens håndværkere er godt i gang med at omdanne den ene af de to haller i fritidscentret i Thyborøn til et vandkulturcenter, er centrets bestyrelse godt i gang med at få etape 2 af transformeringen af centret sat på skinner.

Målet er blandt andet, at der skal lægges nyt halgulv i den idrætshallen samt en flytning af køkken- og cafefaciliteter til stueplan samt en renovering af omklædningsrummene. Desuden er der aktivitetsrum, som kan bruges til ikke-sportslige aktiviteter også på ønskesedlen.

Bestyrelsen orienterede om projektet, der kører uafhængigt af byggeriet af vandkulturcentret, ved generalforsamlingen onsdag aften. Bestyrelsen regner med, at det koster omkring fem millioner kroner at indfri hele ønskesedlen, der skal være med til at gøre centret til hele byens samlingssted og ikke kun er et mødested for dem, der dyrker idræt.

Lige nu er der omkring to millioner kroner på kontoen til renoveringen og ombygningen. Det er penge, der er kommet i hus gennem blandt andet LAG-midler og Fiskeri-LAG. Næste skridt er, at bestyrelsen vil søge fonde om midler, lige som man også håber på, at lokalbefolkningen vil være villige til at bidrage til ombygningen.

Højt på ønskesedlen står et halgulv, der skal afløse det 50 år gamle halgulv, der ifølge centerleder Jesper Vinther Fruergaard har udtjent sin værnepligt.

- Vi håber, at vi allerede i løbet af sommeren kan have midlerne på plads til en udskiftning. Kan vi ikke det, venter vi til næste sommer, siger centerlederen.

På generalforsamlingen sagde Lars Sylvester farvel til bestyrelsen. Han valgte at stoppe, da han har fået arbejde på Sjælland. Det gav Allan Broe et comeback i bestyrelsen, hvor han tidligere har haft et sæde. Lars Byskov og Henning Christensen fortsætter i bestyrelsen, mens der var genvalg til John Nygaard og Poul Kobberholm som henholdsvis første- og andensuppleant.

Desuden blev det formelt vedtaget en vedtægtsændring, så Thyborøn Fritidscenter nu er fortid som centrets navn. I stedet hedder centret nu Wærket, som det allerede blev afsløret, da der i slutningen af januar var byggestart på vandkulturcentret.

Nyt halgulv står højt på ønskelisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce