Så mange bliver afskediget efter fusion

Som lovet, da Arla-koncernen en tirsdag i oktober meldte ud om fusionen mellem de to Holstebro-mejerier, bliver der ingen afskedigelser i produktionen. Arkivfoto

Så mange bliver afskediget efter fusion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere medarbejdere på de to Holstebro-mejerier, der i oktober blev lagt sammen, er i dag blevet opsagt.

Holstebro: Fusionen mellem Holstebro Flødeost og Holstebro Smør for godt to måneder har allerede resulteret i en større leder-rokade i Arla-koncernen, hvor mejeri-direktører ikke bare i Holstebro, men også i andre byer, er blevet flyttet eller afskediget.

Nu får de organisatoriske ændringer, som er led i et tre-årigt spare- og effektiviseringsprogram, også en række personalemæssige konsekvenser for de chefer og specialfunktioner, der ligger lige under topledelsen.

I alt er ni medarbejdere i dag blevet opsagt.

- Ledergruppen er nu færdig med at kigge på de dobbeltfunktioner, der er mellem de to mejerier, og det har ført til afskedigelse af i alt ni medarbejdere i Holstebro, fortæller Arlas pressechef, Åse Andersson.

Som Arla meldte ud allerede i oktober vil sammenlægningen ikke betyde afskedigelser på gulvet, og begge mejerier fortsætter med at producere de samme produkter som hidtil.

- De afskedigede er alle medarbejdere, der har siddet i en dobbeltfunktion, enten i ledelseslaget eller som specialist, siger pressechefen.

I forbindelse med fusionen var der ingen af de to daværende mejeridirektører, der blev i Holstebro. Klaus Jeppesen rykkede fra Holstebro Smør til Taulov Mejeri, og Claus Nielsen flyttede fra Holstebro Flødeost til Esbjerg Mejeri. Holstebros nye mejeridirektør blev Jørgen Greve, der kom fra en lederstilling på Taulov Mejeri.

Så mange bliver afskediget efter fusion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce