Sælger til Aarhus-firma for at sikre udviklingen

Claus Mose Hansen har valgt at sælge sin virksomhed MH Automation. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Sælger til Aarhus-firma for at sikre udviklingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro-firmaet MH-Automation er solgt til et aarhusiansk firma for at få mere pondus og sparring. Det er ikke vemodigt, mener ejeren Claus Mose Hansen.

Holstebro: MH-Automation med adresse i Nupark i Holstebro er blevet solgt til aarhusianske EnergySolution.

Ejeren Claus Mose Hansen etablerede MH-Automation i 2008, og han er helt afklaret med, at virksomheden nu er solgt videre. MH-Automation er specialister i el-projekter og automation for foder- og fødevarevirksomheder.

- Jeg synes ikke, det er vemodigt at sælge. Det er jeg afklaret med. Ellers var jeg ikke gået i gang med at undersøge markedet. Det er ti og et halvt år siden, at jeg startede MH-Automation, og jeg er fyldt 50 år, så det var nu, at jeg skal tage næste skridt, hvis virksomheden stadig skal udvikle sig. Vi er også udfordret, når det gælder rekruttering af kvalificeret arbejdskraft, siger Claus Mose Hansen.

Der er tre medarbejdere på kontoret i Nupark. Flere opgaver klares af eksterne medarbejdere.

- Jeg har søgt mere pondus og mere sparring, og det får vi nu med EnergySolution, der passer godt ind i det, vi gerne vil, siger Claus Mose Hansen, der for et halvt år siden begyndte at undersøge mulighederne for et salg eller en fusion.

Ikke guldrandet

Det endte med et salg til EnergySolution. MH-Automation kører videre med basen i Nupark. Claus Mose Hansen fortsætter som direktør og daglig leder, men ejerne er nu fra Aarhus.

- Jeg er godt tilfreds med salget. Det er den rigtige løsning i vores situation. Det er ingen guldrandet forretning, men det er heller ikke derfor, at jeg gør det. Det har også været meget vigtigt for mig, at vi kan fortsætte med at servicere vores kunder i Nordvestjylland. Jeg satser også på, at vi i den nærmeste fremtid kan ansætte flere medarbejdere, siger Claus Mose Hansen.

Der var flere bejlere til Holstebro-virksomheden. Hos de nye ejere fra EnergySolution er der glæde over købet.

- Claus har samme opfattelse af kvalitet, som jeg selv har. Han er nærmest hysterisk perfektionistisk, når det kommer til at levere de rigtige løsninger til kunden. Jeg ved, at MH-Automation har et godt ry i branchen, og de har gennem årene specialiseret sig i automation hos fødevarevirksomheder og plastvirksomheder, områder hvor vi også har en stor del af vores kunder. Derfor har jeg store forventninger til vores fremtidige samarbejde, og jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang, siger Martin Raaby Skou, der er administrerende direktør i Aarhus-firmaet.

Sælger til Aarhus-firma for at sikre udviklingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce