Svigerinder overtager Havgrillen

Havgrillen blev i efteråret sat til salg. Nu skal to lokale kvinder drive grillen videre. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Svigerinder overtager Havgrillen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver Vibeke Krog Bro og Sanne Fabricius Bro, to lokale piger, der overtager Havgrillen i Thorsminde til 1. januar.

Thorsminde: De har begge to arbejdet der i somrene, da de var unge - godt nok forskudt af hinanden. Men miljøet på grillen var så godt, at man næsten ikke mærkede, når man havde travlt.

Siden er 38-årige Vibeke Krog Bro blevet gift med Sanne Fabricius Bros storebror, og de er to er kommet i familie. Og de har tit snakket om, at når Havgrillen engang skulle sælges - så ville de godt overtage.

Så da Thorsminde-grillen i efteråret blev sat til salg, var det en smal sag at beslutte sig.

- Så nu overtager vi. Vi får nøglerne den 1. januar, men har først brugsretten fra 1. marts, siger Vibeke Krog Bro, hvis mand er medejer af Nørregård Fisk.

Sanne Fabricius Bro har arbejde på McDonalds i Struer, indtil de overtager. Vibeke har i 19 år arbejdet som idrætskoordinator ved DGI Vestjylland.

- Det kommer til at gøre ondt at stoppe, for det har været et godt job, men jeg har bare altid haft drømmen om at være selvstændig, siger Vibeke Krog Bro.

Café Havglimt

Når de to svigerinder 1. januar overtager Havgrillen, er der et par ting, der skal renoveres og laves om.

- I dag er der grill og isafdeling ud i ét. Vi vil gerne have flyttet isafdelingen ud i det, de har brugt til fisk for at optimere pladsen, siger Vibeke Krog Bro, der har planer om at rive væggen ned mellem den tidligere grill- og fiskeafdeling.

Og så kommer der forhåbentligt fremover til at blive mere åbent i butikken.

- Vi tænker, at vi skal prøve at have åbent lidt tidligere på dagen og lukke lidt senere - især i sommerperioden. Men nu må vi se - det er jo efter mavefornemmelse, siger hun.

Hun er dog ikke et sekund i tvivl om, at markedet i Thorsminde er stort nok, så det skal nok blive en succes:

- Markedet vokser hvert år, så mavefornemmelsen er god, og Flemming (Nørfjand red.) har bygget en god forretning op, som vi jo så bare skal videreudvikle, siger hun.

Når Havgrillen, der lukkede sæsonen søndag i efterårsferien, igen åbner op til foråret, bliver det med nyt navn:

- Det skal hedde Café Havglimt. Det lyder lidt mere hyggeligt, siger Vibeke Krog Bro.

Svigerinder overtager Havgrillen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce