Thyborøn får igen livreddere

Også til sommer vil TrygFonden opsætte et bemandet livreddertårn på stranden i Thyborøn. Arkivfoto: Morten Stricker

Thyborøn får igen livreddere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TrygFonden flytter bemandingen af livreddertårn med en time

Thyborøn: Igen til sommer får gæsterne på badestranden i Thyborøn en ekstra sikkerhed.

For andet år i træk vil TrygFonden nemlig opstille et livreddertårn på stranden, hvor to livreddere vil holde øje med badegæsterne, når de nyder en tur i vandet i Thyborøn Kanal.

Teknik- og miljøudvalget i Lemvig Kommune har sagt god for, at livreddertårnet vender tilbage til Thyborøn, hvor det for første gang var opsat sidste år.

- Jeg er rigtigt godt tilfreds med, at livreddertårnet vender tilbage til sommer. Jeg ved, at livredderne var rigtigt glade for at være i Thyborøn sidste år, og byen også var glade for at have dem, siger Karen Marie Pedersen, der er leder af Kystcentret i Thyborøn. Det var blandt andet hendes indsats, der gjorde, at TrygFonden sidste år valgte at opstille livreddertårnet i Thyborøn.

Gennem flere år har Kystcentret arbejdet med at informere om badesikkerhed, og livredderne brugte Kystcentrets faciliteter til blandt andet at rengøre deres udstyr.

Livredderne vil være på stranden i Thyborøn fra fredag 28. juni til og med onsdag 21. august. I forhold til sidste år bliver tårnets bemandingstid justeret med en time. Det betyder, at livredderne vil være i tårnet i tidsrummet 10.00-18.00 i år, mens de sidste år åbnede en time senere og også gik en time senere hjem.

- Flytningen af det tidsrum, hvor tårnet er bemandet, har vi ikke haft nogen indflydelse på. Jeg tror, at det kommer sig af nogle af de observationer, livredderne selv har gjort sig i den første sæson i Thyborøn. Og når tårnet er bemandet fra klokken 10-18, passer det også bedre med åbningstiderne for de øvrige attraktioner i Thyborøn, siger Karen Marie Pedersen.

Livreddertårnet i Thyborøn bliver ét af i alt 34 tårne, der i sommerugerne bliver opstillet ved populære, danske badestrande. Blandt dem er stranden i Torsminde, hvor der for første gang vil blive opsat et livreddertårn i år.

Thyborøn får igen livreddere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce