Udvidelse: Tre franske bilmærker under samme tag hos Bojsen Biler

Direktør Poul Bojsen (tv.) fra Bojsen Biler har overtaget forhandlingen af Peugeot fra C.A. Larsen (CAL) på Sletten. Til højre er det CALs administrerende direktør Jesper Larsen. Foto: Johan Gadegaard

Udvidelse: Tre franske bilmærker under samme tag hos Bojsen Biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bojsen Biler sidder nu på de franske bilmærker Citroën, Peugeot og luksusmærket DS. I forbindelsen med flytningen til Hjaltesvej er indendørsarealet øget fra 1200 kvadratmeter til 7500 kvadratmeter.

Holstebro: Bojsen Biler i Holstebro har i mange år kæmpet med alt for lidt plads.

1200 kvadratmeter på Banetoften i Holstebro var ikke meget, når man gerne vil sælge nye biler og samtidig servicere kunderne.

Men alle former for trængsler og pladsproblemer er slut nu.

I slutningen af oktober var medarbejderne i gang med de store flyttelæs til de nye lokaler på Hjaltesvej, hvor der er 7500 kvadratmeter.

Det gamle bilhus på Banetoften kan let placeres i et hjørne af det nye moderne bilhus. Medarbejderne er først ved at lære at finde rundt i de nye og lyse bygninger.

Men der skal også være plads til masser af nyt. Ikke mindst det populære bilmærke Peugeot, der er et af de mest solgte i Danmark igennem mange år. Bojsen Biler har solgt de første 208'ere og 308'ere i november, men nu er den officielle overtagelse også på plads.

- Vi glæder os rigtig meget til at sælge Peugeot i Holstebro. Citroën og Peugeot hænger bare rigtig godt sammen på mange områder. Det er et meget spændende mærke, som vi ser frem til at tilbyde kunderne. Det passer rigtig godt med, at vi er flyttet i de nye bygninger, siger direktør Poul Bojsen, der ikke lægger skjul på, at det er en meget travl tid, hvor mange ting skal falde på plads.

En af opgaverne de næste uger bliver at få en ny salon til luksusmærket DS etableret. I dette efterår har Bojsen Biler også overtaget salget af Peugeot i Lemvig, så salget af de to franske mærker også er under samme tag i Lemvig. Bojsen Biler sælger også Citroën i Skive og Viborg.

Det er noget af en omvæltning, der er sket efter flytningen fra Banetoften til Hjaltesvej i Holstebro. Foto: Johan Gadegaard
Det er noget af en omvæltning, der er sket efter flytningen fra Banetoften til Hjaltesvej i Holstebro. Foto: Johan Gadegaard

Medarbejdere flytter med

Bojsen Biler overtager salget af Peugeot i Holstebro fra C.A. Larsen Automobiler, der er landets største Peugeot-forhandler med forretninger i Østjylland og på Fyn.

- Det er en rejse, der slutter nu. Vi har været otte år i bygningerne på Sletten, og det har været en god tid, og det er altid vemodigt, når et kapitel er slut. Når det nu er sådan, har vi det fint med, at Poul og hans folk overtager forhandlingen af Peugeot. Det er nogle meget fine rammer, Bojsen Biler har fået, og der er mange trofaste og gode kunder i Holstebro-området, siger Jesper Larsen, der er administrerende direktør hos C.A. Larsen.

Jesper Larsen er nu i gang med at sælge bygningerne på Sletten, og han forventer en snarlig afklaring på, hvad de gamle Peugeot-bygninger skal bruges til.

Hovedparten af medarbejderne er rykket med over til Bojsen Biler, der tidligere på efteråret søgte efter 15 nye medarbejdere.

- Vi har overtaget grundstammen af medarbejderne, så de trofaste Peugeot-kunder kommer til at møde flere kendte og dygtige folk, siger Poul Bojsen, der glæder sig meget til, at det hele er på plads i de første måneder af det nye år.

Nye og gamle kunder kan blandt andet stifte bekendtskab med en ny ankomsthal, hvor de kan gå direkte og tørskoet ind til værkføreren og diskutere reparationer og service. Firmaet tager også en ny skånsom bilvaskemaskine i brug.

- Vi er stadig ikke på plads. Vi mangler stadig at få alle skiltene op. Planen er, at vi vil invitere til en stor åbningsfest i første kvartal i 2019. Det glæder vis os meget til, siger Poul Bojsen, der nu har 70 ansatte i de fire bilhuse i Midt- og Vestjylland.

Udvidelse: Tre franske bilmærker under samme tag hos Bojsen Biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce