Vemb-virksomhed i vildt væksteventyr

Jan Kristensen har haft sin virksomhed i 20 år. I år er hans virksomhed, Holstebro Grader Service, blevet Gazellevirksomhed. Pressefoto

Vemb-virksomhed i vildt væksteventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro Grader Service er blevet gazellevirksomhed efter fire år med positiv vækst i omsætningen. Det kommer efter, at virksomheden blandt andet har ansat en ny medarbejder og investeret i ny teknologi.

VEMB: Fortjenesten for Holstebro Grader Service er mere end fordoblet på fire år. De er nu blevet hædret med en gazellepris.

- Vi har ikke rigtigt ændret noget. Vi er blevet en medarbejder mere, og det er klart, at det betyder noget for vores omsætning, siger Jan Kristensen, der er indehaver af Holstebro Grader Service.

Virksomheden har haft opgaver over det meste af Jylland, men det er især i området omkring Varde og Esbjerg, at de har haft mange opgaver, ligesom at de har arbejdet på Billund Lufthavn.

- Vi har mange opgaver fra Thisted i nord til Esbjerg i syd og Viborg i øst. Der er dog ikke rigtigt sket en ændring i antallet af vores opgaver, siger Jan Kristensen.

Jan Kristensen åbnede Holstebro Grader Service for 20 år siden med sin daværende chef, da de havde behov for en maskine, der kunne planere vejen, inden der skal lægges asfalt.

- Det har ændret sig meget med teknologien. Hvis der skal laves en vej i dag, så bliver den lavet på computer først, og så kan vi plotte den ind i vores GPS, så vi nærmest bare skal køre frem og tilbage, siger han og fortsætter:

- Der var heller ikke så mange som os, da vi begyndte for 20 år siden. Der er kommet flere, men jeg tror, at folk holder fast i os, fordi de kender os.

Han forklarer desuden, at Holstebro Grader Service typisk bliver hyret, når der skal afrettes kanter og veje skal asfalteres.

- Hvis en almindelig entreprenør skal gøre det, så bliver det det med gravemaskiner, og det tager længere tid, og bliver ikke ligeså præcist. Det gør, at det typisk bliver dyrere, end hvis vi bliver tilkaldt, siger Jan Kristensen.

Hvad er en Gazellevirksomhed?
En gazellevirksomhed er en virksomhed der i fire regnskabsår i træk har haft positiv vækst og minimum fordoblet omsætningen over de fire år. Prisen bliver uddelt hvert år af Dagbladet Børsen.

Vemb-virksomhed i vildt væksteventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce