21-årig voldtog 15-årig pige

En mand er idømt et år og seks måneders fængsel for en voldtægt i juni. Genrefoto

21-årig voldtog 15-årig pige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ung mand skal i fængsel i et år og seks måneder.

Holstebro: En blot 21-årig mand skal i fængsel i et år og seks måneder for en voldtægt begået mod en blot 15-årig pige i Holstebro.

Således lød Retten i Holstebros dom, da to mænd var anklaget for henholdsvis at have voldtaget og udsat pigen for blufærdighedskrænkelse. Episoden fandt sted i Holstebro i juni i år.

Den 21-årige mand havde holdt den 15-årige nede, mens han stak sine fingre op i pigens skede. Den anden mand, en 17-årig, havde rørt pigen i skridtet uden på tøjet. De havde udnyttet at pigen var fuld, har sagens anklager Mette Møller tidligere oplyst.

Mens mændene kendte hinanden i forvejen, så var de mødtes med pigen gennem en fælles bekendt. Overfaldet fandt sted i en ejendom i Holstebro.

- Min klient var inviteret indenfor, tilføjer Rune Wiborg, der var forsvarsadvokat for den 17-årige.

Den 17-årige fik en fællesstraf på 60 dages betinget fængsel. Han havde en tidligere betinget dom på 50 dage fra en voldssag, og dommeren valgte derfor at benytte sig af en fællesstraf og sætte dommen op til 60 dage.

- Vi gik efter frifindelse, specielt i erkendelse af at min klient erkendte de faktiske omstændigheder, men under helt andre forhold, siger Rune Wiborg.

Det er endnu ikke besluttet, om dommene ankes.

21-årig voldtog 15-årig pige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce