Byrådsmedlem erstatter fratrådt chef i Børnehusene Ellebæk

Byrådsmedlem Søren Frøstrup-Agger (S) bliver ny leder af Børnehusene Ellebæk. Foto: Holstebro Kommune

Byrådsmedlem erstatter fratrådt chef i Børnehusene Ellebæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Frøstrup-Agger bliver ny leder af Børnehuset Ellebæk, efter at Jacob Birk-Nielen opsagde sin stilling efter et par meget urolige uger på de tre institutioner.

Holstebro: Det er gået hurtig med at finde en ny leder for Børnehusene Ellebæk, efter at Jacob Birk-Nielsen tidligere på ugen opsagde sin stilling efter offentlig kritik.

Den nye leder bliver Søren Frøstrup-Agger. Han begynder i sit nye job allerede på mandag. Den uddannede pædagog har været leder siden 2006. De sidste seks år i Holstebro Kommune som daginstitutionsleder og senest som leder af Midtbyens Børnehus.

- Søren er en leder, der har opnået gode resultater med ledelse på flere matrikler. Han har evnen til at forbedre og opretholde et godt arbejdsmiljø, og er den rigtige person til at skabe ro og fornyet fremdrift omkring Børnehusene Ellebæk. Jeg er rigtig glad for, at vi hurtigt har fået Søren på banen som ny leder, og håber alle vil tage godt imod ham, siger Holstebro Kommunes familie- og dagtilbudschef, Søren Buch i en pressemeddelelse.

Børnehusene Ellebæk består af Wagnerhus, Måbjerghus og Børnehaven Ellebæk

Søren Frøstrup-Agger er også socialdemokratisk medlem af byrådet i Holstebro, hvor han blev valgt for første gang i 2017 med 300 stemmer.

- Jeg har været rigtig glad for lederjobbet og fællesledelsen i midtbyen, og ser frem til at løse opgaverne i den vestlige del af Holstebro. Jeg kender jo Ellebæk-området særdeles godt, og glæder mig til at lære personale, børn og forældre at kende, siger Søren Frøstrup-Agger i pressemeddelelse fra kommunen.

Han overlader ledelsen af Midtbyens Børnehus til nuværende viceleder Casper Bach Christensen, som bliver konstitueret frem til 1. oktober 2019.

Byrådsmedlem erstatter fratrådt chef i Børnehusene Ellebæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce