DMI afblæser stormen, men morgentog er fortsat aflyste

Foto: Morten Stricker

DMI afblæser stormen, men morgentog er fortsat aflyste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stormen Johanne, der blev varslet torsdag, bliver kun til blæst, men giver alligevel togproblemer i Jylland.

Nordvestjylland: Stormen Johanne, der skulle have ramt Danmark natten til fredag, er aflyst. Det fortæller vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) Trine Pedersen tidligt fredag morgen.

- Det blev ikke til nogen storm, konstaterer hun.

- Vi forventer dog stadig, at det bliver meget blæsende i dag (fredag, red.). På vestkysten kan de forvente en hård vind med vindstød af stormstyrke. Det samme gælder inde i Lillebælt, siger Trine Pedersen.

Tog stadigt aflyste

Selv om en varslet storm, der af DMI blev kaldt Johanne, alligevel ikke helt får blæst sig op til egentlig at være en storm, så giver et kraftigt blæsevejr alligevel problemer for togpassagererne.

Togdriften er indstillet på en række strækninger i Jylland fra tidligt fredag morgen til klokken 11 fredag formiddag. Det oplyser DSB på sin hjemmeside.

Det gælder strækningerne mellem Herning og Struer, Struer og Thisted samt Langå og Struer.

På strækningen mellem Aalborg og Frederikshavn er der tog hver time frem til klokken 8, hvorefter alle tog indstilles frem til klokken 17.

Også hos Arriva er der aflyste tog fredag morgen. Fra tidligt fredag morgen og frem til klokken 11 er der ingen tog på strækningerne mellem Esbjerg og Skjern, Skjern og Struer, Struer og Thisted, Skjern og Herning, Struer og Viborg samt Vestbanen.

Desuden kører der færre tog end normalt på strækningerne mellem Viborg og Aarhus, Esbjerg og Bramming, Esbjerg og Tønder samt Bramming og Tønder og Niebüll.

Både DSB og Arriva oplyser, at der ikke indsættes togbusser i stedet for de aflyste tog.

/ritzau/

DMI afblæser stormen, men morgentog er fortsat aflyste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce