Den sidste gæst på Rock: På jagt efter nøglerne til tilværelsen

Oprydningen var søndag i gang fra morgenstunden. Den var faktisk allerede begyndt, efter Nik & Jay lukkede og slukke ved midnatstid. Foto: Palle Hyldahl Brændsgaard

Den sidste gæst på Rock: På jagt efter nøglerne til tilværelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke alle har forladt Rock i Holstebro helt. Nogle har efterladt et del af sig selv: En jakke, et kreditkort - eller nøglerne til tilværelsen.

Holstebro: Hvis der er noget, Rock i Holstebros publikum kan, så er det at feste og huske.

Det må blive konklusionen, når man dagen derpå betragter bunken af glemte sager, efter knap 6000 mennesker festede dagen lang lørdag.

- Der er mest tøj, en pung og omkring fem dankort, lyder Jørn Bruuns opgørelse, som han står i en af skurvognene og betragter et par små dynger på et bord og en bænk.

Klokken er ni søndag formiddag, og midt i oprydningen kommer en kvinde pludselig ind. Hun var gæst dagen forinden og har glemt noget; et nøglebundt hængende for enden af en koboltblå keyhanger med kinesisk tekst på. "Chinese seafood exhibition," skulle der stå.

Men nøglerne er der ikke, og bekymringen står malet i ansigtet på kvinden, som selv leder i en af de tomme barer, hun besøgte få timer forinden.

- Det er forfærdeligt. Jeg havde nøglerne, da taxien satte mig af her, og de var væk, da jeg kørte igen. Jeg har enten tabt dem eller forlagt dem, sukker kvinden.

Nøglerne er - som for de fleste andre mennesker - nøglen til en stor del af hendes tilværelse: Til huset, postkassen, et familiemedlems hus og andre værdifulde betydninger. Af samme grund ønsker hun ikke at få sit navn ud - det er dog avisen bekendt.

- De er enten glemt ved indgangen, i gin-baren, eller også har jeg simpelthen tabt den, siger kvinden, der håber, at en venlig finder melder sig, så hendes Rock i Holstebro udelukkende kan huskes for at have været en god fest.

Den sidste gæst på Rock: På jagt efter nøglerne til tilværelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce