Forventer 4000 mennesker: Så stor bliver Seebachs scene

I løbet af onsdagen står den store scene klar. For kunstnerne såsom hovednavnene Rasmus Seebach og Thomas Helmig har det været vigtigt, at der kun var én scene frem for en række mindre, så koncertoplevelsen bliver mere intens, fortæller Musikteatret Holstebros direktør Anders Jørgensen. Foto: Palle Hyldahl Brændsgaard

Forventer 4000 mennesker: Så stor bliver Seebachs scene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikteatrets direktør har særligt én opfordring til publikum inden fredagens koncerter: Kom tidligt.

Holstebro: En folkefest i luksusklassen.

Det er Musikteatret Holstebros ambition forud for den første af to Open Air-koncerter denne sommer.

- Vi vil gerne slå på, at der er tale om en luksuskoncert. Den foregår på granitbelægning, og der er gode faciliteter, hvilket adskiller os fra en "traditionel, støvet festivalsplads". Vi har gjort noget ud af pladsen. Samtidig vil vi gerne lave en folkefest, der inkluderer flest muligt, siger direktør Anders Jørgensen.

Til fredagens første Open Air-koncert spiller Nordnordnord og Back to Back, inden hovednavnet Rasmus Seebach går på scenen.

Og kunstnerne får god plads at slå sig løs på. I løbet af to dage bliver en enorm scene rejst på pladsen foran musikteatret. Scenen er 15 meter høj - 16,5 meter på sit allerhøjeste punkt - 28,8 meter bred og 19,2 meter i dybden. Den står færdig onsdag og tages ned igen, inden Thomas Helmig og co. spiller den 30. juni.

- Der er solgt 3500 billetter, og vi håber stadig, at vi kan komme op på 4000 publikummer, siger Anders Jørgensen, der særligt har én opfordring:

- Det er glædeligt, at vi i Nordnordnord har et lokalt band, som får lov til at starte koncerterne klokken 18. Jeg ved godt, at der er nogle, som kommer senere, men jeg håber virkelig, at de vil komme noget tidligere og støtte Nordnordnord. Det ville være træls, hvis sådan et opstartsband skulle få sådan en chance, og der så kun er 200 mennesker, der dukker op.

Open air
Program:16.00 Pladsen åbner

18.00 NordNordNord

19.30 Back to Back

21.30 Rasmus Seebach

I pauserne spiller DJ Kim Hansen

Festpladsen (Trillingsgaard-pladsen foran musikteatret): - Musikteatret har inviteret de omkringliggende restauranter, pizzeriaer og cafeer til at sælge mad på området. Desuden vil der være drink- og vinbar, ligesom der vil være en "sky-bar", samt pavilloner der gør at området matcher det høje ambitionsniveau er er lagt for dagen. Der vil være drinksboder, og så kommer Carlsberg med deres populære skybar, fortæller Musikteatret Holstebros arrangementschef Lone Abildtrup.

Næste år

Musikteatret har fra festdagens start klokken 16 en DJ samt to timers happy hour(s) for at tiltrække så mange som muligt, så tidligt som muligt. Derudover får flere lokale aktører såsom Cafe Aas, Støberiet, Apex Pizza og Slagter Lange en bod på pladsen.

- Ved at invitere disse naboer vil vi gerne sende det signal, at vi ikke er nogen, der bare ruller hen over andre, siger Anders Jørgensen om den kritik, der tidligere har været fra andre lokale musikarrangører.

- Vi vil rigtig gerne sælge en masse billetter, men samtidig håber vi, at det kommer hele byen til gavn.

Planer for nye koncerter næste år er allerede ved at tage form.

- Vi kigger på, hvordan vi skal lave koncerterne til den tid. Her tænker vi især på at tage både fredag og lørdag i brug, og dermed udnytte det udstyr, der allerede er taget i brug. Den mulighed bød sig bare ikke i år, forklarer Lone Abildtrup, der er Musikteatret Holstebros arrangementschef.

Forventer 4000 mennesker: Så stor bliver Seebachs scene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce