Gallerne genindtager Holstebro

Hver dag kan man opleve kentaurlandsbyens dagligdag og se forestillingsprøver i manegen - eller i Rådhushallen i tilfælde af regn. Pressebillede

Gallerne genindtager Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Igen i år kan man opleve kentaurlandsby med franske hesteteater foran rådhuset i Holstebro fra den 24. maj til den 6. juni.

Holstebro: Det franske hesteteater, eller rettere sagt kentaurteater, Théâtre du Centaure, er igen i år inviteret af Odin Teatret og Holstebro Kommune til at slå sig ned i ti dage på Rådhustorvet i Holstebro fra den 24. maj til den 6. juni.

Hver dag vil der være offentlige prøver i manegen mellem landsbyen og rådhuset på en ny forestilling. "De tre aldre" hedder den og er med Théâtre du Centaure, skuespiller Julia Varley fra Odin Teatret og sangerduoen Voix Polyphoniques fra Frankrig. Samtidigt finder der workshops sted på Odin Teatret med internationale grupper og flere af byens skoler.

Mens alle disse forskellige aktiviteter udspiller sig rundt omkring, vises der i rådhusets store vinduer en videoinstallation af Stefano di Buduo fra Italien.

Den 30. maj klokken 19 kan man desuden deltage i et arrangement på Holstebro Bibliotek med Théâtre du Centaure med titlen "Søvngænger - Kentaurernes pyjamasparty".

Fra den 1. til 5. juni kan man komme til en række aftenkoncerter i Holstebro Kirke under titlen "Når kentaurerne beder: sang og digt". Desuden gennemføres den 6. juni klokken 18.45 en Animaglyphe, som er en parade med op mod 70 deltagende heste og ryttere. Paraden starter fra parkeringspladsen ved VIA, fortsætter ad Stationsvej, Nørregade og med grande finale på Kælkebakken ved anlægget.

Besøget er støttet af Holstebro Kommune og Holstebro Kirke - med hjælp fra Kaj Bech A/S.

Gallerne genindtager Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce