Hærværksmænd har fået frist til klokken 15

- Det er endnu ikke fuldt opgjort, hvad det kommer til at koste, men det bliver nok op mod 10.000 kroner alt inklusive, siger Jens Kristian Larsen om hærværket mod byens julebelysning. Arkivfoto.

Hærværksmænd har fået frist til klokken 15

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kan fire hærværksmænd betale op mod 10.000 kroner, vil handelsstandsforeningen droppe politianmeldelse for hærværk mod julebelysningen.

Holstebro: Hvis de fire unge mænd, der stod bag hærværk mod julebelysningen hos flere butikker natten til onsdag, senest klokken 15 i dag møder op hos handelschef Jens Kristian Larsen med passende dokumentation for, at de kan betale for udgifterne til at genoprette skaderne, dropper handelsstandsforeningen anmeldelsen mod dem.

- Det er endnu ikke fuldt opgjort, hvad det kommer til at koste, men det bliver nok op mod 10.000 kroner alt inklusive, siger Jens Kristian Larsen.

Han har allerede haft besøg af de fire gerningsmænd, der har erkendt deres brøde, undskyldte og kaldte gerningen torskedum.

- Hvis vi kan klare det uden en politianmeldelse, slipper de både for en mulig plet på straffeattesten, og de slipper også for en bøde. Det er billigere for dem på den her måde, siger Jens Kristian Larsen, der mener, at de har fået deres lærestreg.

Er det rimeligt, at man skal kunne betale sig fra det. Det er jo ulovligt, det de har gjort?

- De har selv meldt sig, de har undskyldt mange gange, og vi kan godt leve med, at de ikke skal udsættes for flere konsekvenser, hvis de altså kan udrede det økonomiske mellemværende. Vi har alle været unge på et tidspunkt. Det undskylder ikke handlingen, men der er ingen grund til at gøre en større sag ud af det, hvis vi kan undgå det, siger handelschefen.

Hærværksmænd har fået frist til klokken 15

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce